content

24 Kas

FETÖ, CHP’nin Ürünü

ABD'nin topal ördek yönetiminin Dışişleri sözcüsü John Kirpi, Türk medyası konusunda hayli dertli çıktı.

Kirpi diyor ki: "Türk medyasının çoğu üyesi, darbe girişiminin arkasında ABD'nin olduğuna yönelik düşünceyi durdurmak için hiçbir şey yapmadı"

Bizim de içinde yer aldığımız Türk medyası Kirpi'ye çok büyük “ayıp” etmiş.

Bu hususta yalnız da değilmişiz.

Kirpi diyor ki: “Türk halkının aklından geçenleri ve bu düşünceye nasıl kapıldıklarını bilmiyorum. Bu komik bir durum, ABD'nin bununla bir ilişkisi yoktu.”

Yani ABD'ye “ayıp” eden sadece gazeteciler değil, aynı zamanda milletimizmiş.

Kirpi “Türk medyasının çoğu üyesi…” dediğine göre demek ki bir bölümü ABD'ye çalışmış. ABD'nin pis işlerini aklamak için Ankara elçiliği, İstanbul ve diğer konsolosluklar ile CIA, Pentagon gibi Amerikan kurumlarının hizmetindeymiş.

Şimdi John Kirpi'ye ‘bunlar kim' desek elbette cevap ver(e)meyecek. Ama bu hizmetkârların John Dündar ve yönettiği Cumhuriyet, sürekli ABD'nin eski Ankara Büyükelçisi unvanını da taşıyan CIA ajanı James Jeffrey'in Türkiye'yi ve Erdoğan'ı tehdit etmesine çanak tutan Hürriyet ve diğerleri olduğunu herkes biliyor.

KENDİNİ DARI SANAN AMERİKALI

Bu Amerikalıya biz FETÖ'nün CHP'nin ürünü olduğunu, Rockefeller ve Vatikan'ın adamı, ABD'de dâhil karanlık mahfillerin İslam'ı tahrif için kullandığı maşası olduğunu söylesek ne ifade eder?

Ayrıca CHP Genel Sekreteri Kasım Gülek'in Gülen'i NATO Gladyosu, Vatikan ve CIA ile irtibatlandırdığını anlatsak anlar mı?

Anlamaz.

Bu iki hain ve diğer hainleri ABD'nin Müslümanları kendine köle yapmak için “yeşil kuşak” ve insanlığı köleleştirmek için de “yeşil devrim” projelerinin içine aldığını bilmeyen kaldı mı? Kaldı ise ona “ahmak” ve “beyinsiz” demekte bir beis yok. Bülent Arınç bile anladıysa herkes anlamıştır. Bu durumda Kirpi'yle mirpiyle zaman öldüremeye gerek yok.

BİR GAVUR HER ZAMAN GAVURDUR

Katoliklik, Nasranilik yani Hıristiyanlık olmayıp başlı başına uydurulmuş beşeri bir din. Bu sapkın dini, Yahudi Pavlus kurgular.

Bugün Vatikan'ın başında bir Cizvit var. Cizvitler, tıpkı Tapınakçılar gibi 11. asrın başlarında kurulan Sion örgütün bir kolu. 

Sion örgütü mensupları Katolik gözükseler de, gerçekte 2. Dünya Savaşı sırasında Fransa'da ele geçirilen belgeler Yahudi olduklarını ispatlamakta. Tıpkı bizdeki Sabetaylar gibi.

İşte Sion mensubu, Cizvit Papa Francesco, tüm rahiplere “kürtaj günahını affetme” yetkisi vermiş.

Haber şöyle: “Papa Francesco, geçen yıl ilan ettiği "merhamet" temalı kutsal yıl (Olağanüstü Merhamet Jübilesi) için bir yıllığına, dünyanın her yerindeki Katolik rahiplere kürtaj yaptıran kadınları affetme yetkisi vermişti. Papa, dün sona eren jübilenin ardından bugün bir mektup yayımlayarak bu af yetkisini süresiz olarak uzattı.

11 Mart 2016 tarih ve “38 yılda 53 milyon çocuğu katletmişler” başlıklı yazımızdan bir kesite yer verip ilişkili başka bir gündeme temas edelim:

“Recep Tayyip Erdoğan 2012'de "kürtaj cinayettir" dediğinde her hayırlı şeye itiraz ve isyan eden güruh kazan kaldırmaya yeltenmişti. (Bugünkü kanun tasarısında da aynını yapıyorlar)

New York merkezli Guttmacher Enstitüsü bu aybaşında ‘Birleşik Devletler'de kürtaj gerçekleri' adlı bir rapor yayınladı. Rapordaki veriler korkunçtu ve kurumsal cinayetin ürkütücü faturasını ortaya koymakta idi.

1973 -2011 yılları arasında -Türkiye'de toplam kaç çocuk cinayeti işlendi bilmiyoruz ama- (38 yılda) ABD'de resmi yollarla tam 53 milyon kadına kürtaj yapılarak, bebekler anne karnında katledilmiş. Yanlış okumadınız, 53 milyon çocuk... Bu neticeyi bütün dünyaya şamil ettiğinizde sayı kan donduracak boyutlara ulaşıyor. Gerçi bir de aynıdır, milyonlar da…

2012 yılında Türkiye'de 130 bin çocuk anne rahminde öldürülmüş. Bu rapora göre ise, ABD'de 2008'de 1 milyon 210 bin, 2011 yılında ise 1 milyon 60 bin çocuk katledilmiş. Amerika'nın nüfusu 320 milyon iken, Türkiye'nin ki 79 milyon.

ERKEN EVLİLİK SUÇ MU?

Önceki günkü yazımızda meselenin detaylarına temas ettiğimiz için uzatmayacağım. Türkiye'nin gündeminde kanun tasarısı, hukuken, ahlâken ve dinler açısından doğru.

Ortada bir ‘tecavüz affı' yok. Tecavüz affı söz konusu olsa bununla savaşacağımıza söz veriyoruz. Tecavüze yapmak bir yana, aklından geçirenin aklını almak bu devletin boynunun borcu. Yapanı yağlı urganda sallandırmayanlar, bunun için gayret etmeyenler Allah'a bunun hesabını veremezler.

Ancak buluğa ermiş bir kız ve erkek hiçbir baskı olmaksızın dilerse evlenebilir. Bunun yaşı kanunla belirlenmez. Çünkü reşitlik, ergenlik; coğrafyaya, iklime, beslenme biçimine göre değişir. Sıcak iklimde erken, soğuk iklimde geç olur. Bugün kimi ülkeler 12 yaşta evliliğe izin veriyor, kimi ise 21'de. 12'de verenler sıcak iklimler, 21 verenler soğuk iklimler.

Ancak mesela 16 yaş altında evlenilemez denilse de, nasıl ki 18 altında evlenmek isteyenler hâkim iznine bağlı ise, belirli yaş altı sadece suiistimali engellemek için hâkim iznine bağlanabilir. Hâkim de buna aile rızası ve tıbbı onay şartı getirebilir. Savaş halleri hariç, aradaki yaş farkı mesela 10-15'den fazla olamaz gibi bir sınırlama getirilebilir.

Önceki gün Showtv'nin ana haber spikeri bütün bir millete hadsiz bir şekilde ders vermeye kalktı. Nerede bu anlı şanlı proflar, sosyologlar. Biri çıkıp İbn-i Haldun'dan, biri çıkıp fizyoloji, anatomi ilminden, biri çıkıp fiili durumdan ve çocukların ekranlarda yoldan çıkarıldığından söz etmeyecek mi? Susana ilim/bilim adamı değil filim adamı demezler mi? Ekranlarda milletin değerlerine küfredenler edepsizlere bir şey demeyecek mi? Nerede Mecid Mecidi'nin filmi için savaşa girişenler?

Dün son söz söylendi ve kanun tasarısı geri çekildi. Bu Hakkı hukuku can siperâne savunan bizleri ezip geçmek değil mi? Hep ezilip geçileceksek kim kalacak arkada? Dönekler mi? Zamanın yapısına göre konum alan menfaatperestler mi?

AİLE BAKANLIĞI KAPATILMALI

Bu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı kurulduğundan bu yana hayırlı bir iş yaptı mı? Ben şahit olmadım. Yaptı ise değerlerimize yönelik tahrifi, o hayırlı işlerine kat ve kat yok edecek düzeyde. Onun elinden çıkan kanunlara bakın. Aile düzenimizi ne hale getirmiş. İsterseniz bize kızın ama gerçek bu.

Şimdi de ilgili bakan, “Biz, erken yaşta evliliklere kesinlikle karşıyız. Konuyla ilgili kamuoyunda oluşan rahatsızlıkları dikkate alarak söz konusu düzenlemeyi toplumsal mutabakatla hayata geçirmek istiyoruz” demiş.

Allah'ınızı severseniz söyleyin. Hangi toplumsal mutabakat? CHP'lilerle nasıl mutabakata varacaksınız? CHP, 90 yılda bu milletle ne zaman mutabık kaldı ki şimdi kalacak? Son 15 yılda hangi konularda CHP ile mutabık kalındı, bari onu söyleyin?

‘İşlerimizi ne zaman bozuldu' biliyor musunuz? İşçi haklarını koruma adı altında sarı sendikacılık, insan haklarını koruma adı altında haklar manzumesinin tahrifi yapılması ve şu feminizm denilen aile ve kadın düşmanı musibetin dindar kadınları da kuşatmasıyla!

51 SAPIĞA TUTUKLAMA

Pizza Gate skandalı konusunda sessizlik sürerken Norveç 51 pedofili sapığını tutuklamış. Norveç polisinin 2015 yılından beri yürüttüğü pedofili soruşturmasında aralarında siyasetçiler de var. Tüm tebrikler Norveç polisini.

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank