content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

27 Kas

Ey Vladimir Putin Sen Türkiyeyi Ukrayna ve Suriye’mi Zannettin?

Türk hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağı, pazartesi sabah saat 09.30 sıralarında ülkemize ait iki F-16 uçağımız tarafından 10 kez uyarılmasına rağmen uyarıları dikkate almayan Rusya’nın SU 24 tipi savaş uçağını havada patlatarak düşürdük.

Türkiye öyle kolay yutulacak bir lokma değil. Kimse ülkemizin sabrını ve gücünü test etmesin. Sabrımız taşarsa bu sabrın karşısında kimse duramaz. Türk Hava Kuvvetlerimizi sonuna kadar destekliyorum. İşte kararlılık böyle olmalı.

Kısa süre önce hatırlarsanız 22 Haziran 2012’de Akdeniz’e düşen Türk savaş keşif uçağındaki iki pilotu Suriye ordusu sağ buldu. Rusya’dan geldiği öne sürülen emirle doğal yollardan şehit edilip cesetleri deniz dibine yerleştirildiğini ben unutmadım.

Savaş uçağını düşürdüğümüz Rusya ne yapacak şimdi derseniz bunlar en fazla doğalgaz ile oynama yapar. Türkiye’ye turist olarak gelecek Rus vatandaşlarını caydırır. Rusya’ya sattığımız sebze, meyve, beyaz et, tekstil ürün alımını azaltabilir veya tamamen durdurabilir.

Bence hiç merak etmeyin Rusya'nın maçası yemez bize karşı savaş açmaya batı karşısında tek stratejik güçlü ortağı biziz.

Not;  Bugün 25 Kasım, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Ve Uluslararası Dayanışma Günü. Yalnızca 25 kasımlarda 8 martlarda değil, her gün kadınlarımıza sahip çıkalım ve değer verelim. Kötü erkeklerden Allah kadınlarımızı korusun yar ve yardımcısı olsun. Saygılar!

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank