content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

28 Mar

Dokunmak Zorundasınız!

Türk düşmanı hainler hem içerden hem dışarıdan Türk Milleti’ne olan kinlerini kusuyorlar. İhanet üstüne ihanet planları hazırlanıyor. Tedbir alma, uyanık olma ve ihanetin çarklarını kırma zamanıdır.

 PKK terör örgütünün silahlı militanları ilçelerimizde barikatlar kurup bölge insanına her türlü eziyeti yapıyor. Askerimizi, polisimizi şehit ediyor. İnsanlarımızı terörle

baskıyla canından bezdiriyorlar.

Hainlerin insanlarımızla alay etmesine müsaade etmemeliyiz, terörle kol kola gezen, dağda onlarla kucaklaşan, senli-benli poz veren, ihaneti belgelenmiş olan zevatları da mecliste tutmamalıyız. Bizim alın terimizle ödediğimiz vergilerden bunların desteklenmesine müsaade etmeyiniz diyoruz. Bu zatların aldıkları maaşları PKK’ya yollamadıklarından  kim emin olabilir?. Yani biz devletin ve milletin parasıyla  PKK’yı mı besliyoruz? Meclise aldıkları danışman ve sekreterlerin kimliklerini sorguluyor muyuz?

Diyoruz ki: Dokunun artık!... Dokunulmazlık zırhına bürünen, her türlü ihanete, bölücülüğe çanak tutanları daha ne kadar kutsal meclisin çatısı altında tutacaksınız?  Paylaştıkları fotoğraflar, sarf ettikleri sözler ihanetin belgesi değil de nedir? Dağda senin askerine-polisine kurşun sıkan, masum insanları acımadan katleden hainlerle güle-oynaya poz veren, kucaklaşan, sırtını sıvazlayanlar  bu milletin nasıl vekili olacaklarmış? Yalanlarına kimi inandıracaklar dersiniz.

Temizleyin şu hainleri, söküp atın ülkemizden. Acımanın zamanı geçmiştik. Türkiye düşmanları ile işbirliği yapan hainlerin kökünün kazınma zamanıdır. İyi niyetin bedelini ağır ödemeye başladı bu millet. Dağı taşı tarayın, hiçbir yerde  kuş uçurmayın ve terör estiren tüm pislikler temizleninceye kadar da mücadeleye devam edin. Bölge halkına olan masumiyetiniz, koruyuculuğunuz da devam etsin. Türk  devletinin  koruyucu şemsiyesiyle onları kucaklamaya devam ediniz.

Milletimizin sabrının tükendiğini birileri bilmeli artık... Hatta bir adım daha ileri gidiyoruz:  Bu kadar müsamaha yeter, yüzsüzlükleri ayyuka çıkan bu zevatların, milletle alay etmesine, devletle alay etmesine, gözünüzün içine baka baka bölücülük ve ihanet adına bize tehdit  savurmalarına seyirci kalamayız.  Kardeş kanı döken, eli kanlı hainlerin insaf etmesini mi bekliyoruz? Anaların gözyaşının dinmesi için, ülkenin huzur bulması için bekleyecek bir saniyelik bile zamanımız yoktur.

Aziz milletimizin iznini alın ve artık vatana ihanetin bedeli neyse gereğini yapın deriz. İdamı mı gündeme getireceksiniz, kendi aranızda tartışın, hatta oylayın, milletle mutabakata varın ve vatana, millete, devlete ihaneti açıkça belgelenmiş olanları da idamla yargılamaktan çekinmeyin!

Ne yazık ki; şehitlerimiz gelmeye devam ediyor, analar ağlıyor, masum çocuklar yetim kalıyor. Yüreğimiz yanıyor, şehit yakınlarının yüzüne bakamaz hale geldik. Doğu ve Güneydoğu’da Kürt kardeşlerimizle mutabık kalarak, onları koruyup kollayarak bölgenin terörden temizlenmesi için her türlü tedbiri almak zorundayız.  Bu ülkede  Türk  güvenlik güçlerinden habersiz kuş bile uçmamalı!...

Bölücü hainler, Türkiye Cumhuriyetinin düşmanları iç savaş çıksın istiyorlar, bölge halkını bu savaşın içine çekmeye çalışıyorlar. Ülkemizi uluslararası arenada zor duruma sokmak istiyorlar. Ülkemizi terör devleti olarak tanıtmak istiyorlar. Terörü  tırmandırılmak, Türk askeri ve güvenlik güçlerimizi sindirmek istiyorlar. Buna müsaade edilemez. Yetki sınırları aşılmalı, güvenlik güçlerimize daha fazla yetki tanınmalıdır.

Kürt kardeşlerimizin can güvenliği sağlanarak terörle, baskıyla hâkimiyet kurmaya çalışan PKK ve onun uzantıları bertaraf edilmelidir.. Halka zulmeden, PKK’nın ve tüm terör örgütlerinin bitirilmesi için devlet kalıcı tedbirler almak zorundadır.

Terörün tamamen  bitmesi için etkin ve kalıcı tedbirler alınmalı, bölücülük ve vatana ihanete  prim verilmemeli. Devlet babanın balyoz yumruğunu hainlerin ensesinde olmalı.

Mecliste fezlekesi bekleyen milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması gündeme alınmalı ve teröre yardım ve yataklık edenlerin terörü ve teröristi destekleyenlerin dokunulmazlıkları mutlaka kaldırılmalıdır. Siyasi partilerinin tamamının bu konuda anlaşmalarını bekliyoruz.

Bu vesileyle terör kurbanı aziz şehitlerimizi saygıyla anıyor, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Aziz şehitlerimize de Allah dan rahmet diliyoruz, mekanları cennet olsun..ı

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank