content

17 Tem

Devlete Çağrı: Bu İşi Çözümlesin!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fransa'nın Nice şehrinde yaşanan terör saldırısını Türkiye'nin yaptığını iddia etmiş ve "Ortadoğu'da savaşı biz çıkarıyoruz" demiş.

Bu ciddi bir iddia. Türkiye gibi geleneği, örfü ve iddiaları olan bir ülkenin ana muhalefet lideri elinde bir delil olmasa dünyayı ayağa kaldıracak böyle bir iddiayı dile getirebilir mi?

Aklî melekeleri yerinde biri ise getiremez. Bu durumda geriye iki seçenek kalıyor. İlki Milli Güvenlik Kurulu ile TBMM Başkanı CHP liderinin delillerini ister ve gereğini yapar. İkincisi ise iddia ispat edilemez ve ciddi bir delil ortaya çıkmazsa hastaneye sevk ederek aklî melekelerinin yerinde olup olmadığı, şizofrenik bir rahatsızlığının bulunup bulunmadığı inceletir.

Doktorlar muhakkak gereğini yapacaktır. Şayet aklî melekeleri ile ilgili bir tıbbî vak'a söz konusu ise Türk hekimleri icabına bakar. Tıbbî bir şizofreni rahatsızlığı tespit edilemez ise MGK üyeleri, TBMM üyeler, Bakanlar Kurulu, sivil ve askeri bürokrasi, MİT, Emniyet Teşkilatı, Büyükelçiler vs. tüm devlet yetkilileri tazminat davası açmalı.

Eğer böyle yapılmazsa bu itham, devleti yöneten herkesin üstüne yapışmakla kalmaz, Türkiye pasaportu taşıyan herkes dünyada terörist muamelesi görmeye başlar. Bunu kimse istemez değil mi?

Etiketler : , , , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank