content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

08 Eyl

Değirmenci’yi Fırtınalar Bekliyor…

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, krize neden olan afişleri kimseye sormadan hazırlamıştır. Buna imza atarım.
Gerçek Gündem haber sitesinin sahibi Barış Yarkadaş önceki akşam saat 23 sularında bu bilgiyi okuyucuları ile paylaşıyor. O afişi ilk akşam eşimle beraber gördüğümde yanımda fotoğraf makinesi yoktu. Eşime dönüp, “Aynur böyle salak bir afiş nasıl hazırlanabilir” diyerek şaşkınlığımı ifade etmiştim. İki gün sonrada Türkiye’de kıyamet koptu. Cuma günü gazetemizde ikinci haber olarak gördüğümüz afiş krizi umulmadık bir etki yarattı.

Dünde Hürriyet Gazetesi, Gerçek Gündem’i kaynak göstererek bu haberi yazdı.

Mustafa Değirmenci, CHP'de ki değişimin farkında değil

 İnanın Kılıçdaroğlu, CHP'nin daha erken başına gelseydi bugün Anayasa Değişikliği paketi böylesine Türkiye gündemini işgal etmez. TBMM'de çözülürdü. Türkiye bu kadarda anlamsız bir şekilde gerilmezdi.

Kılıçdaroğlu, Baykal'ın dizayn ettiği politikayı bugünden yarına da değiştirmesi mümkün değil. Anlaşılamayan bu.

İşte tamda bu noktada Değirmenci, 11 yıldır yaptığı özel operasyonlarından birini çekti. Ve duvara tosladı. Yazın bir kenara Değirmenci için yaşanılanlar yolun sonunu gösterecektir. Çünkü
CHP artık onun eski CHP'si değildir. Türban sorununu çözeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu’nu anlamayan CHP kadroları ya kendilerini değiştirecekler yada tasfiye olacaklardır. 3. bir yolda kendileri partiyi terk edeceklerdir.
Değirmenci belediye başkanlığından düşürülebilir
 
Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’nin afişi hazırlattığını İçişleri Bakanı Beşir Atalay açıkladığında hiç şaşırmadım. Bu afişleri Değirmenci’nin tek başına hazırlaması mümkün değildir. Belediyede bu afişi hazırlayabilecek ve akıl verebilecek üç isim aklıma geldi. İsimlerin ikisi ortaya çıktı. Kaldı 3. isim ve bu isimlerde hiç yanılmadım. Afiş krizinde kabak Değirmenci’nin başına patlarken ikinci kabakta Özel Kalem Müdürü Müjdat Göç’ün başına patlayacaktır.
Değirmenci atıcılıkları ile ünlü avcılardan bile ünlüdür
 
Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci ile ilgili anlatılan hikayeleri dinleseniz, anlattıklarını dinleme fırsatı bulmuş olsanız, Kılıçdaroğlu’na ‘Afişten ilçe başkanımın ve il başkanımın haberi vardır. Onların bilgisiyle yaptım'  demesini anlayabilirdiniz. Değirmenci anlattıkları ile atıcılıkları ile ünlü avcıları bile geçtiğini bildiğimizden, afiş krizinden çıkmak için neler  söyleyebileceğini biliyoruz.
Ancak ulusal basının gündemine düşmüş bir Değirmenci'nin bugünden sonra bu krizi derinleştirmekten başka yapabileceği yoktur.Dördüncü aşamayı yazalım. Değirmenci'nin o büyük serveti yazılmaya başlanır. Yurt içindeki ve yurt dışındaki ‘havuzlu villaları’ yazılma-ya başlandığında Kılıçdaroğlu’na içeriden bir gol daha atılır.Ve Değirmenci şimdi onu yapıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdar-oğlu ile özel görüşerek yaptığı çalışmadan ilçe başkanı ve il başkanının haberi olduğunu söylemiş.

Dün meclise basın mensupları belediyenin önünde diye gelmemesine bakınca, ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz. Çünkü yalan dışında söyleyebilecek hiçbir şeyi yoktur.
Sonrasında ise Değirmenci için tam bir yol kazası yaşanır.  Sonrası mı? Onu da siz bulun…
Not: Dünkü köşe yazımı yazarken, hastaneden acil bir telefon aldım. Eşimin kuzeni uzun süredir tedavi gördüğü kansere yenik düşerek, hakkın rahmetine kavuşmuştu. Yazımı yarım bırakarak iş yerinden ayrılırken, Genel Yayın Yönetmenimiz Ata Akdoğan'a "Ata yazımı masa üstünden al' dedim.

Söylemek istediğimi eksik söylemiştim. Yazımı masa üstünden al derken, bilgisayarıma format atılacaktı, yazı uçmasın diye söylemiştim. O ise, ‘yayınlansın’ diye anlamış. Yazının sonuna da ‘konuya ileride değineceğim’ diye not koymuştu. Anlayacağınız dünkü yazı eksik bir yazıdır. Bayramdan sonra kongrede yaşanılanları son kez yazıp, benim için bu konuya bir nokta koyacağım.
Şimşek: Değirmenci yalan söylüyor
Değirmenci gibi adamlar kendi hazırladıkları bir çalışma başarılı olursa, ‘ben yaptım’ diyerek sahip çıkarlar, başarısız olmuş, duvara toslamış bir çalışmada da ‘ben yapmadım’ diyerek sorumluluğu başkasının üzerine yada sorumluluğu başkalarını bulaştırarak çıkmak isterler.
Barış Yarkadaş’ı arayarak bilginin doğru olup olmadığını sordum, kendisi Kılıçdaroğlu ile görüşmediğini, kulis bilgisi olarak duyurduğunu ve haberinin kaynağının güvenilir olduğunu belirterek, İl Başkanı Berhan Şimşek’in afişle ilgili kendi bilgisi olduğunu yönelik Değirmenci'nin iddiasını kesinlikle yalanladığını söyledi.
CHP'de siyasetin dili değişiyor

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank