content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

18 Tem

Darbeye Darbe

Vatanımız varlık sebebimizdir, şerefimizdir. Bir grup terörist ruhlu vatan haininin alçakça girişimi vatanperver insanlarımız (DERİN MİLLET) tarafından yok edilecektir, yok edilmiştir.

15 Temmuz Cuma günü saat 22.00 sularında bir grup kanı bozuk vatan haini şerefsiz ve bundan sonra sadece “HAİN” unvanıyla anılacaklar tarafından vatanımıza kastedilmiştir.

Bu sürece dahil olan hainler bu makamlara emek hırsızlıklarıyla gelmişlerdir. Demek ki torpilde terördür, hainler üretir. Geçmişinde torpil olan her insan ve makam sorgulanmalıdır.

Bu ihanet, tüm kuvvet komutanlarından kamu üst yöneticilerine kadar yeni atamalarla yeni yönetimleri belirlemiş çok profesyonelce bir hainlik kalkışmasıdır. Hainler bu çalışmaları yapıp Boğaziçi köprüsüne tankları yürütene kadar tüm istihbarat birimlerimiz uyumuştur, uyutulmuştur, belki de bu birimlerimizin içerisinde binlerce çalışanda bu kalkışmaya yataklık etmiştir.

Derin devlet varsa derin millette vardır, darbeci şerefsizlere asıl darbeyi milletimiz yapmış, meydanlara inerek olaya el koymuştur. Yanlız asıl el koyma bundan sonradır: hainliğe konu belki yüzlerce hainden bahsedilecek olsa da bunlara on binlerce hain yaltaklık yapmıştır. Derin milletimiz tek tek bu hainleri tespit edecek, adalete teslim edecektir.

Derin milletimiz bu hainleri bu topraklarda barındırmayacaktır. İdam cezası kesinlikle gelmelidir, bu hainler kesinlikle yok edilmelidir. Memleketine, memleketinin kazanımlarına, memleketinin itibarına kastedenlerin kanla alınarak vatan yapılmış bu topraklarda yaşama şansı yoktur, olmamalıdır.

Kamufle olmak amaçlı bir yerlere söverek kamufle olmaya çalışan binlerce üst düzey yöneticinin olduğu ayan beyan bilinmektedir. Tüm vali, kaymakam, belediye başkanı vb. tek tek sorgulanmalıdır. Belediyelerimizde üst yönetici olarak torpille atanıp buralara yaltaklık yapanlar tek tek tespit edilerek temizlenmelidir.

Yapılan yanlışlarla adeta beslenerek adli ve idari makamlara jet hızıyla atanan ve yükseltilen her unvan sorgulanmalıdır. Aslında her torpil bir darbedir, her torpilci haramzededir. Torpille üst makamlara getirilenler en beklenmedik zamanda (dün olduğu gibi) kara sevdamız, sevgilimiz, canımız, gözümüzün nuru olan vatanımıza kastetmişlerdir. Torpil emek gırsızlığıdır, emek hırsızlarından hainlikten başkası beklenmezdi zaten.

Artık ülkemde; sorgulanmayan kurum birim ve insan kalmamalıdır.

Zor zamanlarda tüm siyasi partilere ve her kesimden basın kuruluşlarına ihtiyacımız olduğu gibi yönetirkende tüm bu kesimleri kucaklayarak yönetmemiz gerektiği açıktır. “Emaneti ehline vermek” Hazreti Allahın emridir. Kırmızı çizgilerimiz milli ve manevi değerlerimizdir. Bu kırmızı çizgilerin yanı sıra sadece liyakat ve ehliyet kriterine göre atamamız ve yönetmemiz gerekmektedir.

Derin milletimiz bu hainlere gereken darbesini yapmıştır. Derin milletimiz istihbarat birimlerimizin yapamadığı istihbaratı yaparak temizlik hareketini de yapacak, hainleri kusacak ve adaletin eline teslim edecektir.

Sınıflandırma, kamplaştırma ötekileştirme gibi her türlü ayrıştırmadan uzak durarak, hakkaniyetli ve kırmızı çizgilerimiz çerçevesinde değerlendirerek ve devamında liyakat ve ehliyet kriterlerine göre atamalarımızı ve uygulamalarımızı yaparak vatanımızda huzuru tekraren ve acilen tesis etmek dileklerimle, milletimizin ve vatanımızın başı sağolsun.

Şehitlerimiz: size vatan borcumuz var dualarımız sizlerle, şehit yakınlarımıza sabırlar yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Vatanımız varlık sebebimizdir, şerefimizdir. Bir grup terörist ruhlu vatan haininin alçakça girişimi vatanperver insanlarımız (DERİN MİLLET) tarafından yok edilmiştir.

Son sözüm: Türk milleti dün geceyi milletimize yaşatanları asla affetmeyecektir.

Etiketler : , , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank