content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

08 Ara

Cumhuriyet Ege Ofisimiz Karşıyaka’da Açılıyor!

Bir süredir hazırlıklarını yaptığım www.cumhuriyetege.com Haber Sitemiz,yarın 14:30 – 18:00 arasında resmi olarak nihayet yayın hayatına başlıyor.

Şimdilik İnternet üzerinden yayın yapacak olan haber sitemiz, İzmir’in 30 ilçesi başta olmak üzere Denizli,Manisa,Kütahya,Aydın,Uşak,Afyon,Muğla ve Türkiye’miz ile alakalı gündem konuları yakından takip ederek siz değerli okuyucularımıza anında aktaracağız.Atatürkçü, Cumhuriyetçi,ruha sahip yazar kadrosu oluşturmaya gayret ettim. Hedeflerim arasında kadromuzu daha zengin ve renkli yapmak elbette var. Sürpriz yazarlar ardı ardına en yakın zaman içinde gelecektir.

Haber Sitemizin herhangi bir kurumsal siyasi parti ile hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır. Haber Sitemizi tamamen Atatürk’e, demokrasiye, Cumhuriyete Özgürlüğe ve çağdaşlığa sahip çıkmak için kurdum.Sizlerden ricam Haber Sitemizi bağrımıza basalım!

Açılış yarın 10 Ekim 2014 Cuma 14:30 – 18:00 arasında

1717 Sokak (Kemalpaşa Çarşı Caddesi) No:144/ Kat:4 Kapı No: 405 Osmanbey İş Hanı (Eski Polis Karakolu Karşısı) Karşıyaka/ İZMİR Şirket Telefon: (0232) 36819 75 İsmail Yaman Cep: (0541) 850 26 82

NOT 1: Yardıma muhtaç insanlarımız çok var lütfen onları kendimiz bizzat gidip araştırıp eğer gerçekten yardıma muhtaç durumda ise Allah rızası için yardım edelim. Onlara yapacağınız bu sevabınız sizi mutlu tutacaktır.

NOT 2: Bu Sıcakta sokakta yaşayan sokak hayvanlarının kapınızın pencerenizin önüne koyacağınız kedi, köpek ve kuşların bir parça yemeğe ve suya çok ihtiyacı var. Onlara yapacağınız bu sevabınız sizi mutlu tutacaktır

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank