content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

25 Kas

Bilmiyorsa Eşeğe Binecek…!

Millet devletin kuruluş amacını bilecek,halen daha öğrenmemiş,öğrenememiş ise günümüzde olduğu gibi kusura bakmasın ama artık eşeğe binecek..Bundan sonrada günümüzde olduğu gibi eşeğe binmeye devam edecek.. !

Çünkü yaşananları görmüyor,yaşadıklarından halen daha ders alamıyor yada çektiği acıya ve çileye rağmen ibret almamış ise eşeklikten kurtulamamış olduğu ve olacağı için doktorun umutsuz vaka'lar için hasta ve yakınına söylediği gibi ne yerse yesin misali devletini tanımayan vatandaşlarda umutsuz vaka misali eşeğe binmeye ve eşekçe yaşamını sürdürmeye devam edecek..

Evet bu vahim durumu,insanının çaresizliğini sen ben yada sıradan vatandaşlar değil,devlet görecek ve derhal gerekeni yaparak milletine güven verecektir.

Devlet milleti içindir.Devlet vatandaşının yani milletinin bu ve benzeri olumsuzluklarını görüp derhal müdahale ederek gidermek için vardır.

Tabi millet de devletin bu görevini yerine getirmesi gerektiğini bilecek ve ona göre davranacaktır.Yani her şey karşılıklıdır….

Devlet gibi millet de günümüzde olduğu gibi beni sokmayan yılan bin yaşasın diyorsa ki evet öyle diyor o zaman daha söylenecek söz yok…

Çünkü devlet dahil herkes bana ne kimin ne hali varsa kendisi görsün halletsin diyorsa ve olanları görmüyorsa hem devlet, hem de millet yok, yada daha anlaşılır bir ifade ile söylemek gerekirse kimse alınmasın ama devlette millet de bitmiş demektir…

Allah bu devletinde milletinde sonunu hayır eylesin diyor, saygılar sunuyorum.
Ahmet Yenin
Bilmiyorsa Eşeğe Binecek..!

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank