content

ikradan-mahyaya-aydinlanma

12 Nis

Akbaş: Rant Değil, Halk Belediyeciliği Gelecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova Belediye Başkan adayı Ali Uğur AKBAŞ, rant değil halk belediyeciliğini gerçekleştireceklerini ve seçildiği takdirde ise partisinin rozetini belediye sokmayarak particiliğe izin vermeyeceğini belirti.

Evsen Medya Grup bünyesindeki Akdeniz TV’de yayınlanan Mertçe Söyleşi’de projelerini ve hedeflerini anlatan Ali Uğur AKBAŞ, program Moderatörü bendeniz Yüksel Mert tarafından kendisine yöneltilen soruları da içtenlikle cevaplandırdı.

PARTİCİLİK ASLA OLMAYACAKTIR

MHP Çukurova belediye başkan adayı Ali Uğur Akbaş hedeflerinde yaşanabilir bir ilçe olduğunu da kaydederek, “Kesinlikle rant değil, halk belediyeciliği yapacağız. Ayrımcılığa izin vermeyeceğiz, sadece Çukurova’nın değil, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız  olacak olan (inşallah), Hüseyin SÖZLÜ ile birlikte Adana’nın genelini kucaklayacak bir yönetim anlayışını Adana’nın tüm ilçelerinde gerçekleştireceğiz.

 Seçilip te makama geçtiğim takdirde partimin rozetini kapıda bırakacağım.

Herkesi, hereksimi, oy versin vermesin kucaklayacağım asla ve kata particilik asla olmayacaktır., Yineleyerek MERTÇE söylüyorum. Rant değil, halk belediyeciliği gelecektir” ifadelerine yer vererek sosyal medya üzerinden gelen sorulara da açıklık getirdi..

ÇAKMA ÇUKUROVALI DEĞİLİM!

Kendisinin ev ve işyerinin Çukurova’da olduğununu altını çizen Ali Uğur AKBAŞ,“ Çukurova’nın sorunlarını yakından biliyorum ve çözümleri yaptığımız projelerde mevcut.

Çünkü ben çakma Çukurovlı değil gerçek bir Çukurovalıyım

Her mahalleye bir sosyal tesis ve taziye evi kuracağız. Sosyal tesislerde insanlar çok cüzi paralar ödeyerek düğünlerini, nişanlarını ve sünnetlerini yapacak. Ayrıca çok güzel bir kütüphane oluşturacağız. Spor alanları kuracağız.

Vatandaşlarımız geldiğinde hem iyi vakit geçirecek, hem spor yapacak. Çocuklar için oyun sahaları olacak. Üniversite öğrenciler için yurtlar ve bakıma muhtaçlara yönelik barınma merkezleri açacağız” taahhütlerinde bulundu.

ÇUKUROVA’NIN UĞURU!

Milliyetçi Hareket Partisi Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur AKBAŞ Mertçe Söyleşi programında yaklaşık iki saate yakın Çukurova ile ilgili muhteşem projelerini anlattı.

Kendisini Çukurova’nın Alisi yada Çukurova’nın Uğuru olarak ağırladığımız Başkan Adayı Akbaş; Çukurova’nın makûs talihinin değişmesi için MHP’nin göreve gelmesi gerektiğini ısrar ve inatla söyledi.
Çukurova’yı her alanda uygar dünya ile boy ölçüşen bir kente çevireceğine inanmış olan başkan, ben dünyevi bir beklenti içinde olmadım, seçilirsem halk istediği gibi makamda gelip bana derdini problemlerini anlatacaktır.
Sonuç olarak ben bir genelde Adana, özelde Çukurova sevdalısı olarak, hizmete talibim makama, rütbeye ranta değil dedi.

Yüksel Mert:

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank