content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

08 Ara

A Haberime Dokunma!

Türkiye’nin doğru tarafsız haber kanalı olan A Haber’e geçen seçim döneminde olduğu gibi yeni seçim dönemindeki tarafsız yayınları nedeniyle 7’den 70’e herkesin beğenisini kazanan A Haber’e RTÜK ve YSK'dan yeni cezalar daha verildi. Yeni verilen 21 yayın durdurma ve 7 uyarı cezası ile A Haber’e toplam verilen ceza sayısı 190’a ulaştı. Yeni Türkiye’nin yeni haber kanalına verilen 35 yıllık ceza belgeselleri gerçekten şaşırtıcı olay. RTÜK ve YSK'nın adam gibi davranması lazım.

Bazı haber kanalları veriyor veriştiriyor bir şey yok. Konu doğru haber kanalına gelince dur bakalım bu şekilde davranmaya hakkınız yok deyip ağır cezalar kesiyorlar. Diğer haber kanalları demiyor ki ağa bu nedir ya! Atalarımız ne demiş? “Meyve veren ağaç taşlanır” Bunlarda habire taşlıyorlar.

Belki inanmazsınız öğlen saat 12:00'den gece 02;00 'e kadar Plazmam açık A Haber’in bütün programlarını ezberledim zevkle takip ediyorum. Bende acayip hastalık oldu bu haber kanalı. A Haber’i kesinlikle herkesin izlemesini tavsiye ediyorum. Fakat tekrar tekrar aynı haberleri göstermelerinden dolayı bu konuda şikayetim var bu nedenle arada TV Net, Kanal 24, NTV, Ülke TV, TGRT ve CNN Türk'e kaçıyorum.

Eski Türkiye’den kalma ceza alışkanlıklar yeni Türkiye’ye yakışmamaktadır. Bu konu ile ilgili meclisin yasal düzenleme yapması lazım. Kamu ile özel sektör ayrılmalı. Özel kanalı izleyen izler izlemeyen başka kanalı açar. Herkes özgür bırakılmalıdır.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank