content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

09 Ağu

3 Milyona Yakın Suriyeli Sığınmacı, Türkiyeyi İşgal Etti!

IŞİD Suriye'de Beşar Esad rejimini devirmek için 4 yıldır devam eden iç savaşta çatışıyor. Suriyeli halkın büyük desteğini alan Beşar Esad 2007 seçimlerinde yüzde % 97 oy alarak kazanmıştı. 2014 genel seçimlerinde ise iç savaş olmasına rağmen Beşar Esad rejiminin kontrol ettiği bölgelerde yaptığı seçimlerde gene halkın % 88,7'sinin desteğini alarak seçimi açık ara kazanmıştı.

Türkiye ise Beşar Esad'ın vatan savunmasına katkı verecekleri yerde kendi ülkelerine ihanet edip kaçan 3 milyona yakın Suriyeliyi sorgusuz sualsiz kapılarımızı açarak sahip çıkmıştı.

Ülkemiz ise Vatan haini Suriyeli Mültecileri kontrolsüz şekilde Türkiye’nin 81 iline yerleşmesine izin vermişti. Türkiye madem bu insanlara iyilik yapacaktı en başından iyilik yaparak güney doğudaki boşaltılmış köylere bunları yerleştirseydi iyi olmaz mıydı? Türkiye'de ulu orta açıkta kalan Suriyeli Mülteciler neden istediği yere gidip istediği yeri mekan edip cadde ve sokakları tuvalet ve çöplüğe çeviriyor? Bu yaşananlar devletimizin çok büyük ciddiyetsizliğidir.

Suriyelileri hem kendi dillerinden hem de çok zengin memleket olan Suudi Arabistan sahip çıkmıyor da biz sahip çıkıyoruz? Biz çok zengin bir ülke değiliz yazık günah değil mi 6 milyon işsiz genç kardeşim var.

Suudi Arabistan Kralı durduk yere Türkiye’ye 10 milyar dolar bağışta bulunmuştu acaba bu bağışı Suriyelilere biz sahip çıkamayız siz sahip çıkın bahşişimi verdi acaba bize? Unutmayın Osmanlı Arapların kahpeliği yüzünden parçalanmıştı Araplardan Türk’e kardeş olmaz. Bu konuyu ilerleyen yazılarımda daha ayrıntılı bir şekilde yazacağım…

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank