content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

06 Eki

2015’te CHP’nin Çıkışı AKP’nin Çöküşü Olacak…

Recep Tayyip Erdoğanlı Adalet ve Kalkınma Partisi Türkiye’yi krizde iken 2002 yılında genel seçimi 10.848.704 kişiden % 34,43 oy alarak 365 Milletvekili çıkararak iktidar partisi olarak görev başına geçmişti.

Daha sonra Ak Parti Devlet işletmelerini tek tek satarak ve Devletin 100’lerce fabrikasını ucuza satarak kiralatarak Ekonomiyi ayakta tuttu yabancılara yerli bankalarımızı sattı ülkemize yabancı bankalar geldi.

Daha sonra Başbakan Erdoğan yandaş televizyonlarına tek tek çıkarak Ak Parti iktidara gelmeden önceki siyasi partilere sizin 80 yılda yapamadıklarınızı biz yaptık dedi Doğru dedi diğer partiler 80 yılda vatanın mallarını ne sattı ne kiralattı yoksa onlarda satmasını ve kiralatmasını ve ayakta durmasını çok iyi bilirlerdi.

Daha sonra Türk Milletinde Erdoğan sevgisi başladı…

Erdoğan 2007 Genel Seçimi yaklaşırken şöyle demişti “Çeteleri, ve Hırsızları ortadan kaldıracağız” Bu sözlerin ardından Türk Milleti 2007 Genel Seçimini 16.327.291 kişiden % 46,58 oy alarak 341 Milletvekili ile tekrar Ak Partiyi iktidar yapmayı başardı.
Daha sonra Ak Parti anayasa değişikliği için 2010 tarihinde halk oylaması yaparak Ak Parti (21,800,282) % 58.00 kişiden oy alarak hayırcılara 5.969249 oy fark atarak Referandumu uzak fark ara ile kazanan parti olmuştu.

2011 genel seçimi yaklaşırken futbolda şike operasyonları başladı çok kişi Cezaevine girdi Türk milleti iyice tedirgin oldu vay anasını be deyip Ak Parti’ye aşık oldu.2011 genel seçiminde Ak Parti 21.466.356 kişiden % 49,95 oy alarak 326 Milletvekili ile tekrar iktidar oldu.

10 Ağustos 2014 tarihinde Türkiye ilk kez Cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gitmişti. Cemaat,MHP ve CHP’nin yanı sıra 12 Parti Erdoğan’ı devirmek için CHP’nin çatı adayı olan Prof. Dr. Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu’na destek vermişlerdi. Prof. Dr.Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu’nun almış olduğu oy oranı %38.44 aldığı oy ise 15 milyon İhsanoğlu tanınmış bir isim olmamasına rağmen 15 milyon seçmenden oy alması büyük sürpriz olmuştu. Cumhurbaşkanı adayı olarak sandığa tek parti giden Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın aldığı oy oranı %51,7 aldığı oy 21 milyon. Bu sonuca göre Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı Erdoğan olmuştu.

Dile kolay sicili bozuk Erdoğan 13 yıl boyunca Referandum, Genel, Yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini rakiplerine açık ara fark ile üst üste 9.zaferini ilan ettikten sonra Ak Parti Genel Başkanlığı koltuğunu bırakarak 28 Ağustos günü Cumhurbaşkanlığı yemini yaptıktan sonra Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı olarak görev başına geçmişti.

Devletin mallarını tek tek satıp kiraya veren Ak Partinin büyük başarısı sayesinde satılacak ve kiralatılacak bir şey kalmayan Türkiye’yi ve Erdoğansız Ak Partiyi zor günler bekliyor.Dağılacaklar…

İlk önce Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Ak Partiden istifa edip Saadet Partisi Genel Başkanı olacak Cemaat Saadet Partisine gece gündüz iktidar yapmak için çalışacak. CHP’de ise bugün ve yarın kongre var. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu kurultaydan güçlenerek çıkıp güçlü kadrosunu kurup 2015 genel seçiminde CHP’yi iktidar partisi yapmayı başaracaktır.

Ak Parti 2015 genel seçimlerinde dağılacaktır. Ak Parti ise bu sefer MHP,HDP ve Saadet Partisi birlikte muhalefet partisi olacak. Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı olan Erdoğan olup bitenleri makamında izleyecek ve 2020 genel seçimleri için Ak Partiden sıkılan Türk milletine tekrar sahaya bomba gibi girmek için yeni parti ismi kurmanın hesaplarını cumhurbaşkanlığı makamını il başkanlığı makamı gibi kullanarak yeni parti ismini kurup 2015 genel seçimlerinde iktidar olacak CHP’yi devirmek için uğraşacak. Bu yazdıklarımı not ediniz zamanı gelince hatırlatacağım…

Not 1: Yardıma muhtaç insanlarımız çok var lütfen onları kendimiz bizzat gidip araştırıp eğer gerçekten yardıma muhtaç durumda ise Allah rızası için yardım edelim. Onlara yapacağınız bu sevabınız sizi mutlu tutacaktır.

Not 2: Bu Sıcakta sokakta yaşayan sokak hayvanlarının kapınızın pencerenizin önüne koyacağınız kedi, köpek ve kuşların bir parça yemeğe ve suya çok ihtiyacı var. Onlara yapacağınız bu sevabınız sizi mutlu tutacaktır.

 

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank