content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

05 May

TÜRK Erlerimizin, Gençlerimizin İlerlemleri

Bizler Türk Milleti yiğit, kahraman Türk Erlerimizin, milli dava yolunda güçlü gençlerimizin, büyük yüce milletimizin gelişmesinde, ilerlemesinde ve üst düzeye ulaşmasında büyük rolleri bulunmaktadır.
Çalışma, özverilik alanında üstün başarılar kayıt etmektedirler, sorumluluk, Milli görev almakla sağlam hızlı rolleri olmakla, milli dava yollarımız aydınlatmak için çapalar harç etmektedirler, millet yolununda bayraksapmayan yiğitlerimiz ana dillerine sahip çıkmaktadırlar . ve onu korumaktadırlar.
Milli duygulu Türkçülük prensipleri ile büyüyen, yetişen gençlerimiz uygarlığın, geleceğin, bilginin temel direklerinden, unsurlarından sayılmaktadırlar .
Bugünün Türk gençliğimilletine, Türklüğüne bağlı gençler olarak, üzerine düşen her türlü çeşitli milli kutsal, ödevleri görevlerini başarmakla, çalışarak uzun yıllardan beklemiş oldukları tüm umutlarını isteklerini temel ilkelerini yerine her türlü, acı baskıya rağmen getirmektedirler.
Büyük Türk Milletimizin Onurlu, töreli, yiğit, kahraman gençleri geleceğini, Türk dilini, Edebiyat kültürünü, Ulu tarihini, gelenek, göreneklerini canıyla, kanıyla savunarak, atalardan kalan milli Türkçülük yolunu seçerek geleceğini korumakla, Türk yurdu için Türk toprağı, Tütk bayrağı için, mücadelesini canıyla, kanıyla sürdürmektedir.
Gençlerimizin, erlerimizin üstüne düşen tarihi büyük sorumluk ataların Türkçülük uğrunda, şehit düşenlerin yolunda, yürüyerek, milli haklarını çelik bilekleriyle, inanç, umut, arzu dolu gönülleri ile, Türk milletimizin meşru haklarını elde etmek için, gece gündüzlü, çalışarak, hiç bıkmadan, yınılmedrn milli geleceğimizin yollarını aydınlatamak için onlar sönmeyn bir ışık olarak güneş gini doğmuşardır, her bir alanda olmak dava yolunda, her türlü özveride bulunarak yorulmaktadırlar .
Bugünün Alperenler, Ülkücü sahibi Türk gençlerimiz, millet için çalışmalarıyla kültürel, sosyal, siyasal, bilim, eğitim alanında hızlı adımlar atarak, başarıdan, başarıya giderek milletimizin değeri kazanmaktadırlar.
Bu gün olduğu gibi uzun yıllardan Türk milletimiz, zorluklara dayanarak, gençlerimiz, erlerimiz özverilere katlanarak, tüm engelleri aşmak üzerere okul, eğitim alnında milli, dava yolunda Türk milleti için başarılı, yaralı olmakla, ekonomik de ve her bir alanda mücadelesiyle, parlak bir gelecek yaratmak için milli Türkçülük davası yoluyla, kendi milli teşkilatları aracıyla, büyük Türk milletimizin, yiğit kahraman erlerimizi, gençlerimizi bir araya toplamakla, tümünün milli sağlam görevlere getirmek amacıyla bilgilendimek, aydınlatma konusunda, ön planda görünmekle, üstün başarılı elde etmelidirler.
Ayrıca verimli aydın gençlerimiz Bunun yanında Anadilleri yolunda, kutsal toprakları uğrunda çok kazançlara sahip olarak, parlak gelecek ile yarınlar için, yeni doğan umutlarını çalıştırmaları ile gerçekleştirmekle, tüm ereklerini gerçekleştirmektedirler.
Irak, dünya Türkleri gençlerimiz, milletimiz içerisinde büyük makamlara, rollere, görev sorumluklara
Tüm güçüyle sayanarak her bir karşı durmakta olan engelleri aşmaktadırlar.
Türkçülük ilkelerine sahip olarak her bir alanda çalışmaya atılmaktadırlar.
Türk gençlerimiz, milletimiz için önemli birer temel prensipler olarak, dünya Türklük sevgisiyle, milli Şuuruyla canlı birverimli olan bir kaynak sayılmaktadır.
Tüm özellikleri ile hiç değişmeyen, yolundan sapmayarak, yiğitlik, çalışkanlık, özverilik özelliğini taşımaktadırlar.
Büyük liderlerimiz, aydın Türk insanlarımız, politikacılarımız, gençlerimizin millet içindeki önemli çalışma yorulma önemli rollerini , yerleri bir çok defa her bir alanda dile getirmektedirler.
Artık onrarak görev vermeliyiz, onların yanlarında olarak onkara moral, detsek vermeleyiz ellerinden tutmalıyız, ve iyice yitirmeliyiz.
Yiğit Kahraman Türk erlerimiz, gençlerimiz her bir alanda gerçekten emek vermişler, vermektedirler bu gençler milletimiz için başarılı olarak canlarını, kanlarını toprakları, kutsal yerleri Kerkük, Türkmeneli ve tüm dünya Türklerinin Doğu Türkistan Güney Azerbaycan, Irak, İran, Suriye, Ahiska, Gagavuz ve tüm Türkler için temiz, kanlarını, canlarını vererek, şehit düşmüşlerdir .
Türk gençleri tarih boyunca, milli mücadele uğrunda her türlü özverilikte bulunarak, milletinin yararı, bağımsızlığı, özgürlüğü için kutsal görevlerde ön sırada bulunmaktadırlar.
Yüce Türk tarihimize baktığımızda yıllardan beri gençlerimiz, erlerimiz, mücadelelerini sürdürmekle ilerlemek yolunda büyük bir kanıttır, Türk mücadele milli davası yolunda şehit düşenler hep temiz onurlu korkmayan gençlerimizdir, ne kadar büyük rollerinin olduğunu, Türkçülük davası ispatlamaktadır.
Gençlerimiz, erlerimiz büyük Türk milletimizin lider, kadru önderleri göz bebekleri, gelecekleridir .
Gençlerimizim yolu büyük milli davasıyla ülkücülük, özverilik, yiğitlik yoludur onların varlıkları çalışmaları yorgunlukları ile, tüm ereklerimize, umutlarımıza, isteklerimize tüm milli ana kültürel, siyasel haklarımıza,
Ulaşacağız.
Erlerimizle, gençlerimizle, tüm zorluklara karşı, yakında tüm arzu, umutlarımıza varacağız
ve parlak gelecekler seviçli, mutlu adınlık taşıyacak günler İnşallah büyük Türk milletimizin olacaktır.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank