content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

03 May

Tek Hassa Tes Mi Ya Diğerleri?

Türk eğitim sendikası kayseri 2. nolu şubesince Ermenistan kapısı açılmasın imza kampanyası toplumu ve hepimizi mutlaka derince düşündürmelidir. Önce neden Tes kayseri şubesi? Tes''in genel merkezi yok mu? Var elbette. Ama nedense ses yok ve iş Kays.

Türk eğitim sendikası kayseri 2. nolu şubesince Ermenistan kapısı açılmasın imza kampanyası toplumu ve hepimizi mutlaka derince düşündürmelidir. Önce neden Tes kayseri şubesi? Tes'in genel merkezi yok mu? Var elbette. Ama nedense ses yok ve iş Kayseri şubesine düşüyor. Diğer şubelerden de tıss yok. Neden? Bilemmem. Peki Türkiye de sadece Türk eğitim sen kayseri şubesi mi var? Binlerce sivil toplum kuruluşu, parti, pırtı, vakıf, dernek var mı, var. Peki neredeler? Kimisi Filistin de kimisi, itibardan düşen Deniz Fenerini yeniden topluma kazandırma gayretleri içinde. Kimisi de bilmem nerelerde?

Peki kayseri de partiler, dernekler, vakıflar, başka sendikalar yok mu, var. Peki neredeler? Yine tısss.. O zaman biraz oturup düşünmek lazım değil mi? Elbette biraz sizleri düşünmeye ve kafa yormaya çağıracağım. Çünkü iş sadece Tes kayseri ve başta başkan olmak üzere ekibine kalmışsa vay halimize mi dememiz lazım, yoksa iki elimizi şakaklarımıza yapıştırıp eyvahlar mı çekmemiz lazım karar sizin.

İmza kampanyalarına elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. Başta Kayseri CHP milletvekili ve Ticaret odası başkanımız H.Ali Kilci olmak üzere destek veren DP  haricindeki diğer partilerin hepsini kınıyor ve niye sustuklarını sormak istiyorum. Evet niye susuyorsunuz? Neden destek bile veremiyorsunuz? Birilerini mi küstürmekten korkuyorsunuz yoksa yukarıdan emir vermeye alışmış ağababalarınızın gözünden düşmekten mi çekiniyorsunuz? Niye, niye??? Eğer biz vatandaş isek bunun cevabını sormak ve sizler de cevabınızı vermek zorundasınız. Yok öyle pişkin pişkin koltuklarınızda oturup, oradan buradan mesajlar vererek, işinize gelen konularda ahkam keserek ali cengiz oyunları ile Kayseri halkını kandırmaya hakkınız yok ve bunun hesabını da seçimlerde halk size soruyor. 

Ondan sonra da sanki seçiimi ben kaybetmişim gibi  koltuklarınızda oturmaya ve ahkam kesmeye devam ediyorsunuz. Yok öyle artık bu millet uyandı ve kimin ne yaptığını, yapmak istediğini çok iyi biliyor ve sandığa gidince de dersinizi pek güzel veriyor. 

Bu milli ve geleceğimizi ilgilendiren davada imza atan, bu imzaları kamuoyuna duyuran başta basın mensupları olmak üzere, emek veren tüm yöneticilere, katkıda bulunanlara, DP, CHP temsilci ve milletvekili Şevki bey'e, Ticaret odası başkanımız Hasan Ali Kilci'ye ve tes kayseri Başkanı Ali İhsan Öztürk'e teşekkür ediyor, haklı ve milli davalarda her zaman bir vatandaş olarak, bir gazeteci olarak yanlarında olduğumuzu burada kamuoyuna açıklıyorum.

Her zaman sizinle, her zaman milli konularda hassas ve korkusuz, her zaman halk ve haktan yana beraberiz, beraber olacağız ve bu yoldan da kimse ne sizleri, ne de bizleri kimse dönderemeyecektir.
 Davanız kutlu, yolunuz aydın ve açık olsun...

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank