content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

18 Mar

Milli Eğitim Okullarından Gazetemizin Takibi Hakkında!

Milli Eğitim Okullarında www.bilgiagi.net ve www.yazarportal.com'un Açılmama Sorunu Giderilmiştir.

Değerli Bilgi Ağı, Yazarportal, Tasviriefkar, Yazı Bankası, Authorport okurlarımız ve yazarlarımı, Gazetemize MEB Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Filtreleme Programı nedeniyle, son üç aydır Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı ilköğretim ve ortaöğretim okullarından ulaşılamamaktaymış. Bunu öğrenir öğrenmez, derhal duruma müdahale ettik;  Bakanlık özel kalem ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü ve ilgili diğer bürokratla görüşmeler yaparak söz konusu filtrenin genişletilmesini talep ettik.

Sağ olsunlar Sayın Genel Müdürümüz ve bürokratları konuyla yakından ilgilendiler ve söz konusu filtre gazetemiz ve bu gruptaki diğer internet sitelerinin de açılacağı şekilde genişletilmiştir. Bu girişimimiz, bizimle aynı durumda olan diğer internet sitelerinin de Milli Eğitim Okullarında açılmasına vesile olmuştur.

Milli Eğitim Okullarından gazetemize girmeye çalışan, sorun yaşayan okurlarımıza ve yazarlarımıza durumu bilgilendiririz.

Yazarlarımıza Önemli Uyarı!

Değerli yazarlarımız, son günlerde yazı ekleme düzenleri aksamaya başlamıştır. Bilindiği gibi, I. dönem yazarlarımız, en az üç ayda bir, II. dönem yazarlarımız, en az ayda bir, III. dönem yazarlarımız en az onbeş günde bir yazı ekleme taahhüdünde bulunmuşlardır. Bu taahhütlerini yerine getirmelerini önemle duyururuz.

I. Dönem Yazarlarımız: 2007-2008 (sonu) yazar kayıtları

II. Dönem Yazarlarımız: 2009-2010 (sonu) yazar kayıtları

III. Dönem Yazarlarımız: 2011-2012 (sonu) yazar kayıtları

Bu konuda son kez yazarlarımıza toplu e-posta gönderilecektir. Bu e postadan sonra düzenli yazı eklemeyen yazarlarımızın adları ve yazıları üç ay sonra kesin olarak ana sayfa dizininden kaldırılacaktır. Bir yıl içinde yazı eklemeyen yazarlarımız ise, üst menülerimizde bulunan yazar listesinden çıkarılacaktır.

Bilgi ve gereğini rica ederiz.

Etiketler : , , , , , , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank