content

31 May

İslam ve Haçlı İttifak, Türkiye

NATO; Afganistan da kadın ve çocuk öldürüyor. Libya yı bombalıyor. Pakistan ı bombalıyor. Müslümanlar ölüyor. Ama var da Filistin yok da Filistin sanki başka yerde Müslüman yok. ABD, İngiltere ve Fransa liderleri yetkilileri her seferinde haçlı seferinden, haçlı savaşından bahsediyorlar. Batı liderleri; Bin ali, Mübarek, Kaddafi gitmeli, diyorlar. Türkiye liderleri de aynısını diyorlar. Liderleri değiştiriyorlar.

Şimdi de; Yemen, Suriye liderleri gitmeli diyorlar.

28 üyeli ittifakta ABD başkanlığında, Türkiye den komuta edilen operasyonlara, Fransa, İngiltere, Kanada, Belçika, Norveç ve Danimarka, uçaklarıyla katkıda bulunuyor. BM anlaşmaları tersyüz edilerek ülkeler işgal ediliyor, ülkeler bombalanıyor.

Ülke içindeki isyancılar destekleniyor, liderler yönetimler değiştirilmek isteniyor.

Batı uluslararası hukuku kendi çıkarı merkezli düşünüyor ve uyguluyor.

Ya; Müslümanlar katledilmeye devam ederken, Türkiye ne yapıyor?

NATO karar mekanizmasının İzmir olmasını kabul ediyor. Irak işgalinde de İncirlik ve diğer üslerin kullanılmasına izin vermişlerdi. Yüzbinlerce insanın katline ortak olunmuştu. Haçlılarla ittifak ve öldürülen Müslümanlar.

Şimdi; bunların Müslüman olduğuna nasıl inanacağız?

İnananlar neye göre inanıyor? Din alimi diye yutturulan kişi ve yakınları, Müslümanların katliamlarına ses çıkarıyor mu? Çıkarmıyor o nedenle de ABD liler ödül veriyor.

Türk Milleti tarihin en kötü dönemlerinden birini geçiriyor.

Ülkeyi yönetenler; Türk Milleti nin değerlerine, tarihi kimliğine karşı ne varsa onu temsil etmek ve uygulamaktadır. Adeta bin yıllık mücadele ettiği batının ağzıyla konuşuyor, zehir kusmaya devam ediyorlar.

Bakın; Türkiye yi İslamcı kimliğini her seferinde dillendiren yönetenler, haçlı seferlerini övüyor. Haçlı seferleri için savaş değil kültürel iletişim diyebiliyor.

Bir diğeri, Müslüman olan örgüt liderinin katline memnun oldum diyebiliyor.

Türkiye yi temsil eden, Avrupa'nın göbeğinde öyle sözler sarfetti ki yenilir yutulur cinsten değil. Ne tarih bıraktı, ne Müslümanlık. Avrupa Birliği Parlamenterler Meclisinde konuşan yetkili, Haçlı Seferlerini överek anlatmıştı. Haçlı Seferleri, meğer kültürel etkileşimmiş.

Yer Avrupa Birliği Parlamenterler Meclisi.

Konu; ikinci bin yılın hemen başlarında başlayan ve yüzyıllar süren Haçlı Seferleri. Bin yıldır; Haçlı Seferlerini denildiğinde; aklımıza Müslüman dünyasına saldıran Hıristiyanlar gelirdi. Türk, Müslüman, batı tarihçileri böyle yazıyor. Ancak taa ki bu konuşmaya kadar.

 

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank