content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

29 Mar

Facebookta Bir Arkadaşla Sohbetimiz…

-ALLAH'IN MÜRİDİ OL!

-Allahın dostu olan Seyyid Fevzettin Hz. lerine mürit olmak Allah’ıma layık bir kul olmaktır.

-O SENİN HÜSNÜ ZANNIN..

-Hüsnü zannı bilmem ama ben Seyda’ya derviş olabilirsem ne mutlu bana Mahmut Celal kardeşim..

-BELLİ Kİ ZEHİRLİ BALDAN TATMIŞSIN; ACİL ŞİFALAR..

-Mahmut Abi,  ben 1978 senesinde Allah’ıma (hâşâ) isyan eden biri idim; bir Yüzbaşı Abi beni Adıyaman Menzil’e götürdü; o zaman ben rabbimi tanıdım, ona layık kul olmayı bana zamanın gavsu azamı Seyyid Muhammed Raşid Hz. leri (r.a) öğretti inan; senin fikrine de saygı duyarım ama..

-KEŞKE ESKİ HALİNDE KALSAYDIN; ALLAH KENDİSİNE ORTAK KOŞULMASI DIŞINDA BÜTÜN GÜNAHLARI BAĞIŞLAYACAĞINI VAAD EDİYOR; SEN BU ŞANSINI BU HALİNLE KAYBETMİŞSİN..

-Mahmut Abi, sen Aziz-i Mahmud Hüday-i Hz lerinin hayatını benden çok iyi biliyorsun; o mübarek, ulu bilge mürşidi de mi inkâr ediyorsun? Şeyh Edebaliyi de mi Bediüzzaman Saidi Nursi Hz. lerini ,de mi senin ve benimde hemşerim İbrahim Hakkı Hz. lerini de mi, Gavsu Azam Seyyid Abdulkadir Geylani?..  Abi birde sen dinayet de okumuşsun, benim gibi cahilde değilsin; ama artık sana saygı duymuyorum ve seni Allah’ın dostlarına sofi olman için dua edeceğim inşallah..

-BİLİR MİSİN KELEBEKLER GECE OLUNCA IŞIĞA DOĞRU UÇARLAR; YANAN BİR ALEVİN IŞIĞINA ALDANIP ONA DOĞRU UÇARLAR VE KAVRULURLAR; İŞTE O YÜZBAŞIDA SENİ BÖYLE BİR ALEVİN İÇİNE BIRAKMIŞ.. BU SAYDIĞIN İSİMLERİN TAMAMINI OKUDUM VE BİLİRİM; BİLİRİM Kİ BUNLAR HADDİ AŞMIŞ, KUR'AN'IN TEVHİD ÖĞRETİSİNE MUHALEFET ETMİŞ ZAVALLILARDIR; BANA SAYGIN DUYMA; KENDİNE BİRAZ SAYGIN VARSA, KULA DEĞİL ALLAH'A DAYAN..

-Birde Mahmut Abi, bizim gittiğimiz yerde cami var, mübarekler bize Kur’an-ı ve Sünneti Seniyeyi, anlayacağın İslamiyeti öğretiyorlar; benim kendime olan saygımı Şeyhim şu şekilde özetledi; sofi toprak gibi olmalı, toprağa her türlü eziyeti yaparlar ama, o seslenmez; senin bilgin, kibrin bayağı yükselmiş; benim gittiğim yere laf etmene müsaade edemem, kusura bakma; senin gibi arkadaşa ihtiyacım yoktur, seni arkadaşlıktan çıkarıyorum; çünkü bunu sen istedin; sana saygı duyamam kusura bakma..

-O ÖĞRENDİĞİN HANGİ İSLAM?!

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank