content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

11 Eki

Face Sayfamıza Yazı Eklemelerine İlişkin

Face Sayfamıza Yazı ve Katılımcı Eklenmesine  İlişkin

Değerli yazarlarımız, facebook sayfamıza her yazarımızın, kendi yazısını kendilerini eklemesini rica ediyoruz. Bu konuda da sadece ve sadece linki yapıştırıp kaydetmekten ibaret olan işlemi de bizlere (editörlere) yüklememenizi bekliyoruz. Bizler maaşlı çalışan insanlar değiliz, elimizden geldiğince özveri ile çalışıyoruz.

Yeni yazarımız olup ta, facebook sayfamıza katılmayanlardan veya eski yazarımız olup ta face sayfamıza yeni katılanlardan sayfa yöneticiliği yetkisi olmayanlar veya böyle bir yetkiyi talep edenler online@bilgiagi.net adresine e posta ile, veya editörlerimizden yetkilendirme işlemi için telefon veya msn sistemi ile yardım isteyebilirler.

Gazetemizin facebook sayfasının katılımcı sayısı son derece düşüktür. Bu konuda 150 toplam yazarımızdan 100 tanesi bilfiil aktif olarak katılımcıdır. Bu yüz yazarımızın arkadaş listesinde 200'er kişi olmasına göre, bunların yarısının gazetemizi beğenebileceği öngörüsü ile gazetemizin katılımcı sayısının en az 10.000 olması gerekmektedir.  Bu sayıyı olmasa bile en azından bu sayının yarısını beklemek hakkımız olsa gerek.

Bu nedenle yazarlarımızdan, (bu işlemi yapmayanlar için) arkadaş listelerine gazetemizin face sayfası için davet göndermelerini istirham ediyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla.

Etiketler : , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank