content
06 Mar

Erkek Estetiğinde MUHTEŞEM YÜZYIL

Zanlar ve gerçekler bazen tezattır. Zannedilen konular incelendiğinde karşımıza sarsıcı gerçekler çıkabilir. Bu konunun en güzel örneklerinden biri Estetik Cerrahi konusunda karşımıza çıkıyor. Kadınlara has konular olarak düşündüğümüz “Estetik Bakım ve Estetik Cerrahi Girişim Başvuruları” yakından bakıldığında bizi şaşırtıyor.

Erkeklerinde en az kadınlar kadar Estetik Cerrahi’den faydalanmak istediklerini öğreniyoruz.

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr.Eser Aydoğdu bize sağlık sektörünün bu ilginç yanıyla ilgili şaşırtıcı açıklamalar yapıyor:

“Günümüz erkeği diyetini, fiziki aktivitelerini ve ruh halini en elverişli şekilde tutma çabasında olmaktadır. Yaşam tarzını belirleyen erkekler daha sağlıklı ve hijyenik görünümü hedefliyor. Bu nedenle erkekler de 21.yüzyılda estetik cerrahide gelişen teknolojilerden faydalanmak istiyorlar.  Lazer epilasyon bile talep edenler var. Fazla olan tüylerinden şikâyet eden erkekleri kesin olarak kurtarmak mümkün olabiliyor.

Özellikle saç ekimi konusu her dönem revaçta. Saç ekiminde “Mikro Motor Fue” aleti harikalar yaratıyor. Erkekler sıkıntı çektikleri fazla yağlarından kurtulmak için de Liposuction’a çok sık başvuruyorlar.”

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr.Eser Aydoğdu “Girişimlerin bu kadarla kalmadığını” belirtiyor ve ekliyor;

“Bahar aylarının yaklaşması nedeniyle koltukaltı botox uygulaması terlemeyi önlemek için uygulanacak işlemlerin başında yer alıyor.  Erkek memesinde jinekomasti dediğimiz büyümeye bağlı yapılan operasyonlar da 2011’ in en fazla talep gören operasyonlarından olacaktır. Erkek için ciddi psikolojik problem olabilen jinekomasti operasyonu sonrası hızla özgüvenin kazanılabildiğini görebiliyoruz. Erkeklerin liposuctionla göbek bölgesinden alınan fazla yağlardan kurtulmuş olması sportmen vücut hatlarını tekrar geri kazanmasını sağlayacaktır. Saç problemi yaşayanlar da saç ekimi ile görünümlerine farklılık katacaklardır. Fakat ameliyatlar için en önemli detay zamanlamadır. Doğru zamanlama ile işin uzmanına başvurmanız gerekiyor.” Diyor.

Ne diyelim hadi hayırlısı….

Dr. M. Nafiz Karagözoğlu

İç Hastalıkları Uzmanı

www.doktornafiz.com

 

Etiketler : , , , , , , , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank