content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

04 Ara

Emtia Pazarı

Kekleme gurupları var. Kemalizm vb adlarında. Ucun ucun viral reklam yapıyorlar. Edebiyat vb adlarında da. Mal oğlan namazdan bahsediyor.PKK'lı guruplar var; Aleviliği koltuğuna almaya çalışan. Ucun ucun hepsi. Internet mallarla dolmuş. Fakat ben yine de ikiyüzlü olmayan aklıselim insanlar ve guruplar bulabiliyorum. Malları özellikle arayışımın sebebi mallar üzerine ihtisas yapmak.

Ruhumu kodladım saldım face'ye
Fazla kodlamadan kayıptır ruhum
Face bizde oturum açar ne biline
Evim dağın dağın dağınık. Evet.

Tokat mal(emtia) gurupları da var. Bir ergen kurmuş. 10 bin mal peşine takılmış. Tokatlı olmakla kabadayılığı-ezikliği bir yürüten psikolojik deli bunlar.

Küçük Lügat: ( boşlukları doldurunuz)

Zorunsamak:.................

Ezinç:.....................

Çaysamak:.................

İstenç:....................

Tansık:.....................

Yeşil eşofman modası var galiba. Herkeste bir yeşil eşofman. Bir yerde dağıtım filan mı yapıyorlar da ben bilmiyorum..? Yakışıyor, fakat. Herkes yeşil eşofman giysin. 

 

 

Bana bakın ateyizler! Allah vardır! Bu teklifime 12 ay taksit yapıyorum; daha ne olsun!

Sınırlı idrak, var ile yok’u bir şekilde tanımlayabilir. Var’ı daha kolay tanımlar;semboller kullanarak. Yok’u da kolaylı tarafından Var’ın yokluğu’nun boşluğu  ile tanımlayabilir. Sonsuz’u ise tanımlamak sadece dile kolaydır; onu(tanımını) Var’ın karşısına koyarak, varlığın(maddesel alemin) ne kadar geniş olduğu atfı ile oluşturamayız… Bu düşünsel yapılar içinde, sonsuz varlık tanımı sadece taslağın taslağı olarak kalacağı için “var” olanı söyleyenin sonsuz’u anlaması var-lık tanımının sınırlarına çarpar; yani, sınırlı hale gelir. Sınırlı olanla sonsuzu kıyas bilinç gerisindeki şirktir-şirke sürükler. Ona, sonsuza bir çeşit ispat çabaları ile var demek yerine “yok“demek daha mantıklı. Sonsuz, var’a sığmadığına göre yoktur; ve yok’tan tanıma devam gerekir. Konuşan benim; demek ki ben yokum onda.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank