content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

12 May

Dünya’dan Kısa Kısa

Nepal'in eski dışişleri bakanlarından 82 yaşındaki Shaileindra kumar Upaddhyay, Everest Tepesi'ne çıkan en yaşlı kişi olma ünvanını ele
geçirip Guiness rekorlar kitabına girmeye çalışırken, yamaçtan düşerek öldü.

Bankalarda parası olup da 10 yıldır işlem yapmayanların paraları 15 Mayıs 2011 tarihinden sonra Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna aktarılacak, 14-15 mayıs 2011 tarihlerinin cumartesi-pazar gününe denk gelmesi nedeni ile bankalarda parası olanlar 13 mayıs 2011 Cuma akşamına kadar işlem yaparlarsa paralarını alabilecekler.

Abd'de Chicogo'dan San Francisco'ya giden uçak'ta ''Allahü Ekber'' diye bağıran 28 yaşındaki Yemen'li Rageh Almurisi'yi anarşist sanan
yolcular üzerine çullanıp tekme tokat dövdü. Kabin mürettebatı ise Almuri'ye plastik kelepçe takarak polise teslim etti. Usame Bin Ladin'in öldürülmesinden sonra misilleme korkusu yaşayan Abd'de Almurisi'nin terörle bağlantısı araştırılıyor.

Tunus'un devrik lideri Zeynelabidin Bin Ali'nin sarayına yapılan operasyonda arkeolojik eserler, mücevher, para ve uyuşturucu bulunduğu açıklandı. Para miktarının 11.600 sterlin olduğu 169 zarf içinde ise mücevher çıktığı bildirildi.

Chp genel başkan yardımcısı Osman Korutürk, CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ve CHP milletvekili adayı-Yahudi asıllı Mari Gormezano; Fener Rum Patriği Bartholomeos'u ziyaret ederek; kendisine CHP'nin projeleri hakkında bilgi verdiler.

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank