content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

12 Mar

Değirmenci, Seçimlerde Tarafsız Olacak

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci'yi, MHP, CHP Belediye Başkan Adaylarından sonra Cuma günü AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak ziyaret etti.
Şenocak ziyarette iki defa üzerine basa basa, kendisini Değirmenci'nin davet ettiğini ve davete icabet ettiğine vurgu yaptı.
Değirmenci, seçildiği günden itibaren tüm siyasi partilere eşit mesafade durduğunu belirterek, 30 Mart seçimlerinde de tarafsız olacağını söyledi.
Şenocak, Avcılar'ın ilçe olduğu günden itibaren hizmet yapan herkese teşekkür ederek; “Önemli olan samimiyet ve görevdeki başarıdır. İlla eksiklikler var. Biz de bunları tamamlayacağız. Geçmişteki arkadaşlarımızın tecrübelerinden faydalanacağız” dedi.
Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, 26 projelik cdleri Şenocak'a vererek, 15 yıllık tecrübelerinin sonucunda projelerin ortaya çıktığını belirterek, projelerin takipçisi olunmasını istedi.
****
Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci'ye, AK Parti Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak'la ortak yanları olduğunu, bunu bilip bilmediğini sorarak, arkasında da ekledim: “İkiniz de sporcusunuz. İkiniz de karate yapıyorsunuz” dedim.
Değirmenci, Şenocak'ın hem karate hocası hem de kicbokscu olduğunu öğrenince, “bir maç yapalım” teklifinde bulunarak, nasıl karateci olduğunu ve iyi bir yüzücü olduğunu da ifade ederek, aletsiz olarak 30 metre dalış yaptığını ve balık vurduğunu anlattı.

Değirmenci, Avrupa Şampiyonu olmuş!

Değirmenci nasıl Avrupa Şampiyonu olduğunu ise görüşmede şöyle anlattı:
“Bursa Ticari Bilimler Akedemesi'nde okurken, günde 5 kez sağcılar tarafından dayak yiyorduk.
Ve kendimi korumak için karete öğrenmeye karar verdim.
6 ay sonra milli takıma seçildim.
İlk milli maça çıktığımda, herkes beni görmemezlikten geliyor, önce anlayamadım. Neler oluyordu, neden herkes beni görememezlikten geliyordu.
Neyse maça çıktım.
Ve maçı kazandım. Ve Avrupa Şampiyonu oldum.
Maçın ardından neden herkesin beni görmemezlikten geldiğini öğrendim. Meğer maça çıktığım sporcu dünya şampiyonuymuş!”

****
Bayram Şenocak iki yıl boyunca acımasızca eleştirdiği Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci'ye, taş taş üstüne koymadığını iddia ettiği başkanın makam odasında, davet üzerine bir nezaket ziyareti yapıyordu.
Ben ise her ise Değirmenci ve Şenocak'ı sürekli olarak gözlüyordum.
Şenocak, sürekli odayı gözleriyle tarıyordu.
Büyük ihtimalle Nisan ayının ilk günlerinde kazanırsa, devir teslim töreni sonrasında odayı değiştirip değiştirmeyeceğini düşünüyordu.
Ve Şenocak, belediye başkanlığını kesinlikle kazanacağına inanarak davranıyordu
.
****
Değirmenci, aday yapılmamasını kabullenememenin sıkıntısıyla davranıyordu.
Tarafsız olduğunu iddia ederek, seçimlerde ortaya çıkacak her türlü tablodan olumsuz olarak etkilenmek istemiyordu.
CHP kazanırsa, desteklediğini söyleyecek, MHP yükselirse kendisinin sayesinde yükseldiğini iddia edecek, AK Parti kazanırsa da kendisinin aday yapılmadığı için kazandığını ifade edecekti.
Anlayacağınız her koşulda kazanan Değirmenci olacaktı.
Asıl gerçek ise 15 yıllık Değirmenci döneminin kapanmış olduğuydu. Ve asıl sorun bence üyesi olduğu ve desteklemeyeceğini söylediği partisi CHP seçim kazanırsa, 15 yılın didik didik edilebileceği gerçeği idi.
****
Ne olursa olsun, 5 yıl DSP'den, 10 yıl CHP'den belediye başkanlığı yapan Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci'ye yakışan partisinin adayının arkasında durması olacaktı. Çünkü partisi o'nu iki dönem adaylığa layık görmüştü. Ve partisi o'nu aday yapmasa 10 yıl belediye başkanlığı yapmamış olacaktı.
İnsanlarda birazcık vefa olması gerektiğine inanıyorum.
Siyaset vefasızlıkların tarihi bir anlamıyla. Ama aynı zamanda da vefa tarihi.

Son söz: Avcılar seçim sonuçları sürpriz olmayacaktır. Kazanacaklarını düşünenlerin ikisi kaybedecek, biri kazanacak. Ve asıl kaybedenler ise kendisinin vazgeçilmez olduğunu düşününler olacaktır.

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank