content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

07 Kas

Davamız Kanla Savunmalıyız

Irak’ta uzun yıllardan beri hüküm sürdüren kıyıcı diktatörler büyük Türkmen milletimizi yok etmeye sinsi planlarla çalışarak, gün be gün baskılarını artırarak hak, dilek, erek, arzu, isteklerini ana yasal, kültürel, Tarihsel milli haklarını günümüze kadar tüm güçleriyle engelleyerek göz ardı etmişlerdir, ve tüm çalışmalarını yasaklamışlardır.

Irak’ın başına gelen diktatörler Irak Türklerini yok etmeye  tüm çapalarıyla uğraşarak, mücadeleci milletimizin amaç umutlarını ana haklarını hiç saymakla, varlıklarını yok etmeye  engellemeye çalışarak her türlü baskılara, asimilasyon politikasina  maruz kalmışlardır.

Türkmen milleti öteki milletlerden daha fazla bu topraklarda yaşayarak kanlarını vererek bu yerler, bu bölgeler hep eskiden olduğu gibi,  bu günde Kerkük, Musul, Erbil ve tüm Türkmeneli toprakları kendi toprak yerleri olarak, milli haklı mücadeleleri sonucuyla yüce tarihli bölgelerini koruyarak tekrar tekrar bu topraklar Türkmen milletimizin ellerine dönmesi için milli davalarını şehitlerin kanları ile sürdürmektedirler.

Irak Türklerinin Acıları, çileleri, işkence, baskıları unutmadan, bu uğurda vermiş oldukları ulu kahraman şehitlerin kutsal temiz kanlarıyla yollarına mücadelelerine Milliyetçilik, Türklük davalarıyla devam edeceklerdir.

Milletimiz Kerkük, Erbil ve tüm Türkmen illerimiz, ilçe, köylerimiz yakında kurtuluş bağımsızlığıyla özgürlüğüne kavuşarak içten sevinerek mutlu anlarını yaşayacaklar.

Milli tarihi, kültürel haklarımızı, elde etmek için, atalarımıza, erlerimize gençlerimize her zaman güvenç vermeliyiz, onlara inanmaliyiz.

Bizim Türk milletimizin kalkınması, ve ilerlemesi, yücelmesi  için daha sağlam üstün başarılı yolumuzu başararak, milli çabalarımızı sürdürmekle, milli mücadeleye doğru prensiplerimizden yan durmadan korkuya, ölüme karşı direnmeliyiz.

Bizler Irak Türkleri olarak, töre onurumuzla, barış insan, toprak sever bir millet olarak, bu uğurda yaptığımız ölüm kalım Kerkük, Erbil, Musul ve Türkmen mücadelemiz, amaçlarımız, umutlarımızı gerçekleştirmek için görkemli çalışmalar tanık sayılmaktadır.

Milli duygulu, Türklük davasını savunan mücadelesini sürdüren, gençlerimiz, yiğitlerimiz bu mücadele çalışmalar olumlu yönde gelişmekle, şehitlerimizin yolunda ön plana çıkmayı başararak, başarmalıyız.

Bu çalışmayı yorulmayı milletimizin üzerine almış olduğu kutsakl görevi unutmayarak, Ana yasada haklarımızı elde etmek için tek başarımız çalışmamızdır.

Irak ana yasasında tüm milletler gibi Irak Türkleri haklarını her alanda elde ederek kazanmalıdırlar.

Her bir gelişmelerle, yorgunlukla  çabalarımızı  göstermekle, tüm Türkmenler birleşerek fikir, yön, yol, bilinç düşünce, ilke, görüş mücadeleleri bir olmalıdır ve birleşmelidirler, milli amaç uğrunda, tüm Türkmen partilerimiz, teşkilatlarımız, ITC,  örgütlerimiz, hareket, milli ve İslam’ı olarak bir an önce bir alanda çalışma, mücadeleri ile  her bir yanda görünmelidirler.

Tüm Irak iktidarlarından, diktatörlerinden hükümetlerinde nice baskı, zulüm, işkence, saldırı gören Türkmen milletimiz, bu gün biricik tek görevleri çalışmak birleşmektir.

Milli dava yolunda şehitlerimizin, kanlarıyla kurulan her bir siyasi kuruluşlarımız artık başarılarını elde ederek çalışmalıdır.

Artık Irak Türklerinin, tüm arzu istek, erek haklarını gerçekleştirmek için, tüm varlığımızla, milli Türkmen yolundan ayrılmadan, milli davamıza inanarak, parlak, güzel gelecek, mutlu sevinçli yarınlar, bizim olması için can gönül ile prensipimize davamıza, bağlı kalarak benliğimizi, Türk kimliğimizi, sonsuza tek şehit olana tek savunmalıyız ..

Milli, idari tarihi, siyasi, yasal olarak tüm haklarımızı alana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz, uzun yıllardan bu haklardan yoksun kalan milletimiz, bugün bu milli haklarını elde etmek için, tüm gücüyle oynanan oyunlara karşı yiğitcesine kanımızla çalışarak durmalıyız.

Milletimizin haklarını almaya ana yasaya baş vurarak kuruluşlarımızın kanalıyla, milli davamızı savunarak, Türkçülük devamıza sahip çıkmalıyız.

Kerkük’ümüzü, ve tüm Türkmenelini savunmalıyız, canımızı, kanımızı bu yolda vermeliyiz, birlikle beraberce birleşmeliyiz, çalışmalıyız, birleşmeliyiz.

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank