content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

28 Eyl

CHP’lilere CHP Propagandası…

Hangi akıl CHP’li belediye başkanlarının son 2.5 yıldır yaptıkları, yapacakları projelerle ilgili Genel Merkez’de stant açtırır? Bu standı genel başkana, partinin üst düzey yönetcilerine, genel merkeze gelen ziyaretçilere gezdirmekten, sergilemekten kimin çıkarı olur?

Çetin Altan’ın çok güzel bir sözü var: “Türk’e Türk propangadası” diye… Galiba CHP’liler de bu sözün farklı bir versiyonunu hayata geçirmişler: CHP’lilere CHP propagandası…

***

Bir belediye başkanı yaptıklarını öncelikle kendi kentinde sergilemek zorunda.

Partinin yöneticileri de o belediye başkanının yaptıklarını yönettiği kentte görmeleri gerekir.

Buna genel başkan da dahil…

Ayrıca yine Türkiye’nin değişik yerlerinde fuarlar oluyor ve belediye yönetimleri o fuarlara katılarak yaptıklarını farklı insanlara tanıtıyorlar.

***

Düşünün Avcılar Belediye Başkanı yaptıklarını (aslında yaptığı yeni bir şey yok, orkestra ve koro dışında) Kılıçdaroğlu’na anlatmış. Aynı zamanda Avcılar halkının adına, g.. laleri dediği oturak gurubunu da anlatmış.

840 adet g.. lalesi için ödenen toplam paranın 1 milyon olduğunu da anlatmış mıdır? Marmara Bölgesi’nin tek kadın belediye başkanı olduğu için pozitif ayrımcılık görmesi gerektiği anlatılan, nam-ı değer Toprak Ana…

Bir gün fırsatımız olursa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na o oturma guruplarının nasıl fahiş fiyatla Avcılar halkına pazarlandığını, bugüne kadar diğer ihalelerde olduğu gibi, g.. laleri ihalesinin de kime nasıl peşkeş çekildiğini de anlatma fırsatımız olur.

***

Genel merkezde de belediyelerin yaptıkları ve yapacakları projelerin sergilenmesi ile ilgili amacın en olduğu ile ilgili düşüncemi söyleyeyim.

Bu stantların açılmasını kim organize etmiştir?

Bu projeyi MYK’ya kim pazarlamıştır?

Ve bilin ki bu projeyi kim önermişse, belediyelerden mutlaka ihale alan ya da beklentisi olan bir parti yöneticisidir.

CHP Genel Merkezi’nde belediye başkanlarının stant açmasının maliyeti ne kadardır?

Ve bu iş ihale ile mi yapılmıştır?

Bilmek isteriz.

CHP’li dostlarımızdan bu ismin kim olduğuna yönelik bilgi bekliyoruz.

***

CHP Genel Merkezi’nde yapılan bu tanıtım akıl işi değildir. Baştan da dediğimiz gibi CHP üst yönetimine, belediye başkanlarının pazarlanma operasyonudur. Bu projeyi Genel Merkez ve Kılıçdaroğlu’na kabul ettiren şahsı kutlamak gerekiyor. Çünkü hiçbir anlamı olmayan, politik karşılığı da olmayan bu tanıtım, çapsız, kalitesiz ve havanda su dövmekten farksızdır. Allah CHP’lilere akıl fikir versin. Aynı zamanda ne kadar beceriksiz, hiçbir şey yapmayan belediye başkanlarına da Allah o makamı bir daha nasip etmesin…

Son söz: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na çağrımdır; Bu organizasyonu kim tertip etmişse bilsin ki, belediyeler ile farklı bir ilişkisi vardır. Bu kişinin araştırılması elzemdir…

Beylikdüzü’nde yaşanan protokol rezaleti

“Beylikdüzü’nde yaşanan protokol rezaleti… Atanmışların seçilmişler karşısındaki pervasızlığı…” başlıklı dünkü yazımda editör arkadaşlarımın bir hatasından dolayı yazım eksik yayınlanmıştır. Eksik yayınlanan paragrafın doğrususu şöyle olacaktır:

Seçilmiş belediye başkanına muhalefetin, devletin gücüyle korkutmak, sindirmek, protokol kurallarını unutturacak işler yapmak olmadığını birilerinin hatırlatması gerekiyor.

Velev ki, bu işlerde bilgisi ve talimatı da yoksa, asıl yapması gereken nezaket kurallarını unutan, protokol kurallarını hiçe sayan, seçilmişler üzerinde vesayet kurmaya çalışan kamu yöneticilerini uyarmak olduğunu hatırlatmak gerekiyor.

Ayrıca bu yöntemlerle seçim alınamayacağını, mağduriyet yaratarak, devlet gücünü teşkilatın gücü gibi kullanmanın bırakın İsmail Damat’ı belediye başkan adayı yapmasını, aday olacak belediye başkan adayına da seçim kaybettireceğini, Ekrem İmamoğlu’na da seçimi kazandıracağını şimdiden söyleyebilirim.

AK Parti’nin Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İsmail Damat’a sesleniyorum: Protokol törenlerinde ilçe belediye başkanını “nasıl konuşturmam” diye düşeneceğinize, böyle bir olay olduğunda da yapılanın yanlış olduğunu söyleyemeniz ve müdahale etmeniz gerekiyor. Bunu hem kendiniz için hemde partiniz için yapmanız gerekiyor.”

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank