content
16 Şub

Bundan Sonra En Güvenli Yer Silivri’dir.

Ben Oda Tv’nin yazarlarındanım.

110 km. hızla gitmesi zorunlu olan yolda 180 km. hızla giderek üstüne hatalı sollama yapan, üstüne üstlük alkollü olarak direksiyona geçmiş ve yetmezmiş gibi emniyet kemeri zaten takmayan bir ‘zekası eksik’, çarptığı otomobildeki 5 kişiyi öldürüp, diğer araçlarda 8-10 kişiyi sakat bıraktığında 3-5 sene yatırıp çıkaran kanunların hamisi yasama organı, aynı oranda bir eksik zeka mecliste toplanır ve ormandaki keçiler için özel bir yaprak yasası çıkarmak üzere 5 oturum boyunca tartışma yapar.

Amiri olduğu kurumda trilyonlarca liralık ihaleleri al gülüm, ver gülüm şeklinde yaparken kamuyu malen ve manen zarara sokan müdürün, daire başkanının, baş hekimin ya da benzerlerinin, işi kılıfına uydurdukları Kamu İhale Kanunu için zerre kadar düzenleme yapmayı düşünmeyen ‘zekası eksikler’, bu ihaleci haysiyetsizleri birkaç sene yargılayıp serbest bırakan kanunları bir tarafa bırakıp, imam-hatip mezunları polis olsun mu, olmasın mı diye haftalarca meclisi meşgul ederler.

Öyle inanılmaz bir süreçteyiz ki; suçluları aklamak ve masumları suçlamak üzerine kurulmuş bir düzende, köpeklerin salınıp taşların bağlandığını görüyoruz. Bir şüphelinin müsadere edilmiş telefonuna, suç unsuru deliler bizzat polislerce yerleştiriliyor. Bir arazide arama yapan polislerin bulduğu mühimmatlardan ne arazi sahibi ne de emniyet haberdarken, Amerikalı polis eğitmenlerin haberdar olduğu ortaya çıkıyor. Zaman ve Taraf gibi yayın organları düzmece belgeleri çarşaf çarşaf yayınlayıp yargısız infazlar yaparken, kendi halinde bir internet sitesine onlarca polis baskınlar düzenleyip, saatlerce aramalar yapıyor ve hepsini tutuklayıp götürüyor. PKK’nın bas bas yaptığı bütün yayınlara kuyruğunu kıstıranlar, hak ve hukuka saygılarıyla adalete teslim olmuş 50 senelik üniformalı generalleri kelepçeliyor ve yüzleri kızarmıyor, utanmıyor.

Adalet için ‘Bağırsaklar temizleniyor’, Ordu için ‘ İyi ki bunlarla savaşa girmemişiz ‘, ‘Sen benim memurumsun, yerini bil’ diyen bir adamın oy alabildiği ülkede, ordunun nasıl da savunmasız bırakıldığını, linç edildiğini ve droge bir boksör gibi kenara çekildiğini anlatan hukuk profesörüne, okuduğu önlisans programı bile şüpheli imam-hatipli: ‘ Senin her tarafın profesör olsa ne yazar?’ diyebiliyor.

Pedofili bunların hastalığıdır. Bunlar tertemiz Müslümanları, yanı başlarında 1 milyon Irak’lı katledilirken kandırabilecek kadar sapıktırlar. Bunlar sahte makbuzlarla harcamış gibi gösterdikleri hazine yardımlarından 12,5 trilyonu iç edip, Torba Yasayla affedilebilmiş, eli şekerli ölüsevicilerdir. Bunlar milletin gözünün içine baka baka söyledikleri yalanlar suratlarında çarpıldığında, polisi, savcısı ve yargısıyla top yekun üzerlerine hücum edecek kadar zavallı, aciz ve iki yüzlülülerdir.

O kadar bilgisizler ki; pedofilinin ilaçla, hadımla, iğdişle bertaraf edilebileceğini sanarlar. Bir pedofili için çocuğu taciz ederken ihtiyacı olan en son şeydir hormonlar ve uzuvlar. Bir kalemle, bir şeker çöpüyle, bir usturayla da işini görür. Gerçek bir cinsel suçlar yasası çıkarmaktan aciz olanlar, suçluyu tecrit edip toplumdan yalıtmayı beceremediklerinden, ilaçlarla doldurdukları gövdesini tekrar aramıza salmayı çözüm sanıyorlar.

Çünkü pedofili bunların hastalığıdır. Satacak savacak maden, orman, kıyı, fabrika, işletme, orman bırakmayıp, gözü dönmüş bir halde denizlerimize ve nehirlerimize saldıran bu kafalar, işsizlik, geçim, basın, ihale kanunu, siyasal partiler kanunu, yargı reformu ( ele geçirme değil) için patlatmaları gereken kafalarını, hadım etmek üzerine patlatıyorlar.

O halde trafik suçlularının gaz pedalına basan ayakları kesilmelidir. O halde rüşvetle dönen ihalelerde imzası olan amirlerin imza atan parmakları koparılıp atılmalıdır. O halde her seçim öncesi önüne listeleri alıp koyun seçer gibi vekil seçen genel başkanların beynine, ‘namus ve haysiyet’ enjekte edilerek sokağa salınmalıdır.

Ben Oda Tv’nin yazarlarındanım. Yazının sonundaki bağlantıda yayınlanmış yazılarım var. Çoğu kişinin doğru dürüst adını bile bilmediği bu sitede, doğrular yer alıyor. Temiz Müslüman’lar için doğrular. Kandırılan müminler için hakikatler. İki Cuma namazı, bir metre türban kumaşı ile aldanıp zihinsel tecavüze uğramamış Müslüman’lar için, inananlar için gerçekler var.

Pedofililer bu gerçeklerden korktular. Saatlerce aramalar yaptılar, baskınlarla, mermilerle, silahlarla, kendileri gibi düşünmeyen, kendilerine inanmayan, elma şekeri ile kandırıp tecavüz edemedikleri insanları derdest ettiler.

Barış abi, Soner abi… Siz içeridesiniz ama bu pedofililer size tecavüz edemediği için zindandasınız. Ben dışarıdayım. Bu sapıkların tecavüz edemediği bir azınlık hala dışarıdayız. İki elma şekeri, bir oyuncak, yanağımızdan bir makas aldırıp ırzımıza geçileceğine, yanınıza gelmeye hazırız.

Dışarıda koltuğuna yayılıp televizyon izleyen mutlu çoğunluk, peşkeşlerden payını almış sermaye sahipleri, ihale peşindeki medya, Amerikan ve İsrail güdümündeki gazete yazarları ve 5 vakit namazını kılıp sakalını bırakmakla, kızını türbanla fakülteye yollayıp cemaatte zikire karışmakla Müslüman olduğunu sananlar ırzlarına geçilmiş halleriyle devam etsinler. Hayatında kahvedeki gazeteden başka hiçbir şey okumamış tecavüz mağdurları devam etsinler. Ülkenin doğusunda Kürdistan çığlıkları atanlar devam etsinler.
Bu pedofililer tecavüzlerine tam gaz devam ederlerken, en güvenli yer Silivri’dir abilerim.

http://www.odatv.com/n.php?n=iste-batmandaki-yolsuzluk-dosyasinin-ayrintilari-0701111200

http://www.odatv.com/n.php?n=iste-30-yillik-gazete-mansetleriyle-husnu-mubarek–0302111200

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank