content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

28 Şub

Başbakanımızın İstediği Köşe Yazısı

Biliyorsunuz sayın başbakanımız dün medya patronlarına hitaben; "Yazarlarınıza sahip çıkın, adam gibi yazı yazsınlar yoksa hepinizi Aydın Doğan'dan beter ederim" mealinde sözler söyledi. Sözlerinin bir kısmı aşağıdaki gibidir:

"[...] Eskiden köşe yazarları haftada bir yazarlardı. Artık yarım saat içinde yazı yazmaya başladılar. Sipariş geliyor yazıyı döktürüyor. Bunları istismar edenler millet düşmanı ve devlet düşmanıdır. Millet bu oyunlara gelmez. [...]".

Epey zamandır yazmayı istiyordum. Ancak bu açıklamayı görünce ne yalan söyleyeyim, tırstım. Bana bir şey olmasa bile patronumun başına iş gelmesini istemiyorum. Her ne kadar yazmak bizim için para işi değil de bir gönül işi olsa da gönlümün sevdası pahasına sitemin başına iş gelsin istemem.

Sayın başbakanımızın nasıl bir yazı yazmamızı istediğini bilmediğim, henüz kendilerinden bir yazı siparişi gelmediği için bugünkü yazıma burada son vermek zorundayım. Eğer ki nasıl yazacağımız konusunda daha açıklayıcı bilgi gelirse yazıların devamı da kısa zamanda gelecektir.

Anlayışınıza sığınıyor saygılarımı sunuyorum...

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

3 Kere Cevaplanmış to “Başbakanımızın İstediği Köşe Yazısı”

  1. 1
    Uğur ÖZALTIN Says:

    Ben söylüyem nasıl bir yazı istendiğini.

    1- yazınızda mutlaka euzü besmele çekerek başlayın
    2- yazınızda mutlaka elhamdulillah ve hamdolsun geçsin
    3- Sakın AKP yazmayın AK Parti yazın
    4- Bahardan çiçek böcekten yazın
    5- Hükümeti eleştirmeyin
    6- Umre yapın ve boynunuzda tesbih ile havaaalanında pozlar verin
    7- Ankara da 275 tl lik su borcunu ödeyemediği için 9 günlük hapse atılan 80 yaşındaki felçli dede gibi haberler yazmayın lütfen ama CHP li veya başka parti belediyesi olursa yazın. Ankara yassak

  2. 2
    SEAMİ SAYGIN Says:

    Halil bey, Başbakan ara sıra böyle laflar eder. Geçer. Siz yazılarınıza devam ediniz. Üstelik onun yedi yıllık Başbakanlığından sonra hala nasıl bir yazı stediği hakkında tereddütleriniz doğru mu bilmiyorum.
    Yazılarınızı Başbakan beğenmese bile başkaca beğenenler olduğunu bilmelisiniz. Demokrasilerde vatandaşın kendisini Başbakana beğenme mecburiyeti yoktur ama galiba Başbakanların kendisini vatandaşa beğenme mecburiyeti vardır.
    En azından ben öyle biliyorum.
    Yazılarınıza devam ediniz.
    Selamlar.

  3. 3
    Halil DAĞ Says:

    Selami Bey,
    Aslında sayın başbakanımızın nasıl bir yazı istediğini çok iyi biliyorum. Hiç bilmiyor olsam bile buradaki bazı arkadaşlarımızın son zamanlardaki bazı yazılarından "copy-past" yaparım yine ortaya istendiği gibi bir yazı çıkar.

    Ancak sayın başbakan benim en üst amirim olduğu için içeriğin direkt kendilerinden direktifle gelmesini bekledim.

    Ancak, fikirler kimsenin beğenmesi için değildir. Fikirler insanlara faydalı olması için üretilmiş artı değerlerdir. Yani insan zihninin katma değeri. Beğenilmese de beğenilse de hayatımızın bir artık değeri olarak fikirler kendini ortaya koymaktan kaçınmazlar kaçınmayacaklardır da...

    Selam ve Saygı ile.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank