content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

31 Ara

Açlık Boyun Büktüremez…

Koca bir yıl daha öncekiler gibi elini sıcak sudan soğuk suya sokmadan kazananlar dışında halkın büyük bir bölümü ( %95’şi) tarafından elim ağzım diyene kadar geldi, geçti ve gitti.

Günümüze kadar olduğu gibi bugünde yılların yalnızca haksız kazanç, hukuksuzluk ve kanunsuzlukla yaşamını idame ettirenler için değil! Allah rızası için yaşamını idame ettirenler içinde aynı özellik ve güzellikte, huzur ve güven içerisinde gelip geçmesidir.
Ama her ne hikmetse kendinden ve bir avuç yandaşından başka kimseyi düşünmeyen koltuk sevdalısı sözde idareciler yüzünden geçen yıllar halkımıza hazırcılık ve bedavacılık ve en önemlisi kanunsuzluk ve huzursuzluk dışında kayda değer bir yenilik, değişiklik getirmedi. Ancak Halkımızın büyük bir çoğunluğu yattığı ölüm uykusundan uyanmadığı ve kendine gelmediği müddetçe gelen ve geçen yılların bir avuç azınlığın ve yandaşlarının kazancına katkıda bulunmak yerine değişen bir şey olmayacak.

Ancak sorumluluk sahibi kadın-Erkek bütün insanlarımızın ülkesi ve aziz milleti adına iktidar ve muhalefet partilerinden önemli ve öncelikli beklentisi ülkemizde huzur ve güvenin sağlanmasıyla yılların herkes için aynı önemde gelip geçmesidir.

Cennet vatan ülkemizi dünyanın en stratejik noktasında kurarak dünyaya örnek olan Dünya lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla aziz milletimize açlık ve sefaletin boyun büktüremediği bundan böyle asla büktüremeyeceği tescillenmiştir.
Ama haksız kazanç hukuksuzluk, kanunsuzluk ve adaletsizlik aziz milletimizin boynunu bükmüştür ve şimdilik bükmeye devam etmektedir. İnşallah bundan böyle bu devran böyle devam etmez ve etmeyecek..
Devlet ile vatandaşının arasına giren, istediği yere, zayıf gördüğü noktaya kin ve nefret tohumları eken, terör örgütleri eliyle devleti milletten soğutan organize suç şebekeleri, çeteler, mafyalar hallaç pamuğu gibi dağılmaya, savrulmaya başladı. Demokrasi açığından beslenenler artık siyaseti bu ülkede rehin alamazlar.

Organize suç örgütlerinin, terör ve suç örgütlerinin nasıl iç içe oldukları birbirlerinden nasıl el alıp, el verdikleri, birbirlerini nasıl besledikleri alenen deşifre olmuştur "diyen başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bu ülkenin bölünmez bütünlüğü ve insanlarıyla üzerinde yaşam süren bütün canlıların huzur ve refahını tesis etmek gayesiyle kurulup mücadele veren siyasi partiler başta olmak üzere bütün sivil toplum kuruluşları, toplum önderleri ve sorumluluk sahibi insanlar destek vermeli ki, ülkede huzur ve güven tesis edilsin.

Cennet vatan ülkemizde huzur ve güven tesis edildiği gün halkın yüzünde güller açacak. Ve yıllar bundan böyle, kendinden ve bir avuç yandaşından başka kimseyi düşünmeyen sözde idareciler yüzünden bir avuç azınlığı mutlu etmek yerine ülkesi ve milletinin toplu çıkarından yana tavır koyan iktidar ve muhalefet partili özde idareciler sayesinde toplumun tümünü mutlu ederek herkese eşit mesafede geçecektir. diyor, saygılar sunuyorum.
Ahmet Yenin
Açlık Boyun Büktüremez…

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank