content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

03 Ara

9 Kumru

Sohbet etmek diye bir meslek olsa. Gezici sohbetçi olsak. Şube açsak orda burda. Psikologlar misikologlar para tuzağı. Yaşam koçluğu.. gibi; yaşam sohbetçisi. Trendleri değil, ihtiyaçları belirleyin, diyordu bir dergide. Şube açsam gelen olur mu? Merkez şube? Saati 20 avrö. Derdi sıkıntıyı 1 saatte iptal ederim. Bundan sonra sohbet etmek bir meslek benim için. Hayatın ara-gazcısı. Ğğğııın.

9 kumru bir telde karşı apartmana bakıyorlardı. Bir baktım, apartmanın rengi kumruların renginde; camlarında kumrular, etti mi 18. Subaşı apartmanı, numara 18. Oldu mu kumru apartmanı. Suyun başında 9 kumru, akisleri 18. 9 kumru bir apartman bir kumru rengi... kumrular da, kim bilir, beni kaç gördüler?

Bugün bir dil kursundan az kalsındı kazık yiyordum. Aslında şu an dil kursuna devam etmek istemiyorum -ikinci dönem başında olursa olur-fakat bir sorayım diye gittiydim. Açtığı üçkağıdı görünce yeni bir üçkağıtçılık yöntemi daha öğrenmiş oldum. Para, insanı gerçekten bozar; delil üstüne delil. Ben, para beni bozmasın diye genelde dağıtıyorum. Ahretbank'a yatırım yapıyorum. Cennet için değil; geldiğim yere gitmek için: yok olmak için.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank