content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

27 Eyl

50 Yıllık Markayı Yok Etmeye Çalışanları Bu Millet Unutmayacak

12 Bingölspor maçı, Tunceli’de oynuyoruz, 90 + 8 de hakem olmayan bir faulü veriyor ve sonuç berabere.

Muğlaspor maçı, mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkan yavrularımız maçın heyecanını kaldıramıyor, 85. Dakika gole gider sporcumuzu direkt faulle durduruyorlar. Hakem sarı kart verip atışı lehimize vermesi gerekirken tam tersi aleyhimize çalıyor.

Şehrin siyasetçilerinin sahip çıkmadığı bir takıma elin adamları çatır çatır kıyıyor, geleceğiyle oynuyor. Kimsenin gıkı çıkmıyor maalesef.

*

Yani son iki maçta 3’er puanla ayrılıp 3 maçta 9 puan yaparak – 9 dezavantajımızı bitirebilecekken -4’te kalıyoruz. Futbolun içinde elbette bunlar var, söylemek istediğim (o değil) takımımız iyi yolda ve güzel futbol oynuyor.

*

Futbol basketbol ve voleybol olmak üzere 3 kulvarda hem takımlarımızı güzel oluşturduk hemde teknik heyetlerimiz doğru insanlar. Yani aklıselim ile hareket eden herkesin takımlarına sahip çıkması gerekiyor. Ayrıca Akademi Liginde mücadele eden 5 takımımız içinde benzer şeyler geçerli.

Durum öyle mi? Maalesef tam tersi. TFF bir yandan TFF’nin ilimizdeki uzantıları öbür yandan

futbolun dışındaki her şeyle mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Milletin oylarıyla milletin emanetine sahip çıkmak için seçilenlerin söylemleri ise facia niteliğinde, direkt takıma zarar vermeye yönelik ve kabul edilebilir değil.

*

Orduspor kulübünde birileriyle derdiniz varsa çağırır konuşursunuz. Ancak kahve edebiyatı niteliğindeki ve kamuya açık alanlarda yapılan açıklamalar 50 yıllık markamızı alın terimizi direkt yok etmeye yönelik. Telefonlara çıkmayacaksınız, randevu vermeyeceksiniz, muhataplarınızı dinlemeyeceksiniz, ondan sonra da çıkıp veryansın edeceksiniz.

*

Orduspor’umuzun 1000’in üzerinde lisanslı sporcusu var. Her bir yöneticimiz, teknik ekibimiz var gücüyle mücadele ediyor. insanları “cebinde parası olmayanlar yönetime girmiş” gibi aşağılayıcı ifadelerle suçlamak insanlığa yakışıyor mu?

*

3 aylık yeni yönetimimizin kimseye borcu yok. Personellerimizin ödemelerini yaptık. Sporcu ve teknik adamlarımıza elimizden geldiğince ödemelerini yapıyoruz. Primleri ödüyoruz.

*

Bu sene Orduspor olarak 50. yılımız. 3 kulvarda 8 takımla mücadele ediyoruz. Bizim yönetim olarak sayın yetkililerden para istediğimiz de yok. Ancak lütfen zarar vermeyi bırakın… Gelin 3 kulvarda da nasıl şampiyon olabiliriz bunun hesabını yapalım.

*

Kıymetli okurlarım, sizlerden istirhamımız lütfen maçlarımıza gelin, yerlerinizi alın, tribünleri tıklım tıklım doldurun. Takımlarımızı sahaya en iyi şekilde hazırlayarak getirmek bizim işimiz, derdini biz çekiyoruz buna bir itirazımız yok, lütfen keyfini çıkarmaya bakın.

*

Şehrin diğer takımlarına yardım yapıyorsunuz, Allah razı olsun, benzer yardımları Orduspor altyapısı hariç tüm amatör takımlarımıza da yapın. Buna da diyeceğimiz yok. Ama her biri bu şehrin çocuğu olan 20 yaş grubu bu çocukların moral motivasyonunu olumsuz etkileyecek açıklamalardan kaçının lütfen. Bu açıklamalar çok can yakıyor, kul hakkına giriyor.

Son 3 ayda kulüpte yanlış giden bir şeylerin olduğunu düşünüyorsanız gelin hesabını bizden sorun, bu hesabı kuruşu kuruşuna vermeye hazırız. 3 ay öncesindeki 1 yılda bazı yanlışların olduğunu düşünüyorsanız hesabını o dönemde yönetimde olanlardan, takıma verdikleri desteklere faiz işletenlerden sorun.

Daha önceki yönetimlerin bıraktığı borç enkazına gelince;

  • Suç duyurusu yapılan 7 dosya hala mahkemeye intikal etmiş değil, gücünüz yetiyorsa onu sorgulayın veya hızlandırın.
  • Takıma şu kadar borç verdim diyenlerin o kadar paraları varmıymış onu sorgulayın.
  • Bu borç yükünü Orduspor’umuza reva görenlerin üzerine gidin.
  • Bu borç enkazını 10-15 milyon gibi bir rakamla tertemiz edebileceğimizi düşünüyoruz. 200 dairelik bir yapsatla bu parayı da denkleştirebiliyoruz. Gelin önümüzü açın destekleyin.
  • Hiç birisini yapmayacaksanız bari külfet olmayın

Ancak telefonlara çıkmazsanız, randevu vermezseniz elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün: kimden neyin hesabını soracaksınız.

*

50 YILLIK MARKAYI YOK ETMEYE ÇALIŞANLARI BU MİLLET UNUTMAYACAK

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank