content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

08 Ara

2013 Yılan Yılı Neler Getirecek?

2012 ejderha yılı şubat 10 de bitiyor ve yerini yılan yılına bırakıyor. 2013 Siyah Yılan yılı başlıyor

kara yılan yılı 10 şubatta başlayacak.detaylara dikkat etmek gerekiyor.ilerlemek istiyorsanız hiçbir gelişmeyi göz ardı etmeyin.aksi taktirde 2013 kilitlenme özelliğini de beraberinde getiriyor.displin gerektiren ve sabırlı olmayı olmazsa olmaz yapan etkiler altında olacağız.
sırlarınızı iyi muhafaza etmelisiniz 2013 te açığa çıkacak sırlar hayatınızı altüst edebilir.

Satürn eğitici ve gerektiğinde baskı uygulayan bir gezegendir.sizi sınavlara tabii tutar ama dediğine gelirsiniz.kova dönemini seyreden bu devrede çok büyük keşifler,buluşlar olacaktır.
disiplin gereken bir yıldır.boşvermişlik pek prim yapmayacak ve tembellik yapan kişiye çok büyük bir gerilim getirecek para ve prestij kaybına neden olacaktır.

Neptün insanlığı kosmik bütüne bağlayacak,chiron şifa aktaracak,satürn uyumu yaratacak baskı ilede olsa,merkür ilişkileri ayarlayacak ve düşüncemizi harekete geçirecektir.

Yılan yılı baskı ile dayatan ve gerçekleştiren bir dönem olacaktır.sakin olmamız gereken bir yıl isteniyor.gerginlik ve stres yaratan kişiler büyük kayıplara uğrayacak politik olarakta böyle bağırmak çağırmak ve sonuç yok oluş getirecektir.
imzaladığınız kağıtlara aşırı dikkat hukuki konularda sağlam adımlar kazandıracaktır.

Dönüşüm her konuda köklü ve derinden yaşanacaktır.ortalık adeta çatırdıyor.ani şokları hepimiz yaşayacağız.
Bedensel iyileşme geçireceğimiz yılan yılını ben kabuk değiştirme olarak kabul ediyorum.yılan yılını koyu giysilere karşılayın.yalnız da kalsanız üzülmeyin.bu süreçte içe dönmek için gereklidir.

Yarışı kazanmak için çalışmak ve istikrarlı olmak gerekiyor.sinsi bir enerji olacak fakat paralelinde giderseniz hem işte hem aşkta kazanabilirsiniz.hayatınızın her alanında iyileşme yaratabilir.sabırlı ve dürüst olmak bu yıl esastır.gizli kapaklı bir sürü eylem açısından da geçmişteki hataların pişmanlık yaratması mümkün.sinsi bir enerji dedik arkamızı kollamamız gerekecek.

10 şubatta başlayacak 2013 kara yılan yılının mutluluk huzur ve bereket getirmesini dilerim
nlp reikimaster esin uzer..

www.esinuzer.com

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank