content
20 May

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramınız Kutlu Olsun!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nız kutlu olsun

Milletimizin tarihteki en parlak başarılarından birisi olan Milli Mücadele ateşinin yakıldığı bir günün 92. yıldönümünü kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun’a ayak basarak Anadolu direnişi başlattığı bu günle birlikte ayağa kalkan Yüce Türk Milleti, verdiği mücadele ile dünyada ilelebet var olacağını ve ilelebet bağımsız bir devlet kalacağını bir kez daha ispat etmiştir.

Ulu önder, bu günü Türk gençliğine armağan ederken, yarınların müreffeh, aydınlık, muasır medeniyetler seviyesinin kat be kat önüne geçmiş Büyük Türkiye'sini inşa edecek en güvenilir elleri tercih etmiştir. İşte o da Türk gençliğidir. Bu milletin ve Cumhuriyetin teminatıdır onlar. Bu günün asıl sahipleri Türk gençliği başta olmak üzere, bütün Türk Milletinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutluyorum

“Gençler, Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile, insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız. Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz... benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." Mustafa Kemal Atatürk.

Etiketler : , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank