content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

13 Ağu

Bu bir darbe değil, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Yok Edilmesi İçin Yapılmış Bir Hain Saldırıydı!

15 Temmuz gecesi TSK içindeki vatan haini Fethullahçı Terör Örgütü’nün kalkıştığı darbe kalkışmasının ardından Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla sokaklara dökülen milyonlar Tanklara, F-16'lara, Sikorsky Helikopterlere ve ağır silahlara direnerek dünyada eşine rastlanamayacak bir dayanışma sergileyerek darbe girişimini püskürterek destan yazdılar.

Bu bir işgal girişidir hiçbir darbede halka kurşun sıkılmadı ve bomba atılmadı. Maalesef buradaki amaç Türkiye’yi Suriye gibi yapmaktı iç savaş yani.

Amerika’nın Ankara Büyükelçisi John Bass darbede Amerika’nın parmağı var iddiasını kesin bir dille reddetse bile Amerika’nın Terörist başı Fetö’ye ülkesinde kalma hakkı vererek Fetö’ye dolaylı yoldan destek verdiği için bu darbede Amerika’nın parmağı olduğunu bilmeyen Türk yoktur.

Darbe tabi ki iyi bir şey değil fakat bu darbe ile Türkün Türk’ten başka dostu olmadığını ve düşmanımız Amerika’nın olduğunu öğrenmiş olduk.

1919 -1922'ye kadar Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları 3 yıl savaş yaparak yedi düvele meydan okuyarak ya istiklal ya ölüm diyerek savaşı kazanarak 30 Ağustos 1922'de Türkiye Cumhuriyet'ini ilan ettiler.

Şimdi akıllarınca işgalci düşman yenilginin faturasını sinsice ve alçakça beynini yıkadığı vatan haini Terörist başı Fetö’yü besledikten sonra bize saldırtarak bizi yıkacağını sandı.

Amerika’nın Türkiye ile göğüs göğüse savaşma cesareti nerde?

Bunlar ancak kanı bozuk ve vatan haini olan Fetö gibi vatan hainlerini satın alıp kullanmasını bilirler.  Amerika’nın Çanakkale’den kuyruk acısı olduğu için bu yollara başvurduğu kesin.

TSK içindeki Fethullahçı çetenin darbe girişimi eğer başarılı olsaydı kesinlikle iç çatışma çıkacaktı. Terör örgütleri içeriden PKK dışarıdan DEAŞ, PYD ve IŞİD üyeleri 24 saat içinde ülkemize sokulup Türkiye’yi kana bulayıp o gece Suriye’deki gibi iç savaş ülkemizde başlayacaktı.

Amerika, İsrail, İngiltere ve NATO darbeye müdahale etme bahanesiyle ülkemize bomba yağdıracaklardı.

Büyük bir tehlike atlattık Allah vatanımızı ve bizleri korudu ama yine dikkatli olmak gerekiyor. Fakat bunun hesabını Amerika'dan sormak lazım.

TSK içinde yakalanan vatan haini Fethullahçı Terör Örgütü üyeleri kamu kurum ve kuruluşlarda görev yapan Fethullahçı Terör Örgütü üyelerinin başta Asker, Vali, Polis, Hakim, Savcı, Avukat, Öğretmen, Gazeteciler ve İş Adamlarını hapse attıktan sonra devlet bunların donlarına kadar alıp bunların yüzünden düşürülen helikopterlerin yanan arabaların ve vurulan binaların masraflarını şehitlerimizin, gazilerimizin yakınlarına ve halka dağıtmalı. Fetö’nün Okulları, Yurtları, Bankaları ve Dernekleri kapatılsın.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank