content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

03 Ağu

Kargalarr

Avcılığa başlamaya karar verdim. Yarın birgün karga avına çıkacağım. Bazen yabani tavşanlar da görüyorum. Belki onları da avlarım. Neyle avlayacağım? Sapanla.

Değişim kafadan başlar. Bu yüzden saçlarımın biçimini değiştireceğim.

Aslında insan hiç değişmez; sadece daha önce yapmadıklarını yapar. Farklı fiziki ve zihinsel ortamlarda bulunmakta da fayda var.

Hilti. Bazen kangal olmak istiyorum fakat şu son zamanlarda da ek olarak hilti olmayı istemek gibi bir şey dolandı aklıma. Hilti. Veet, ben bir hiltiyim.

Zihinsel burjuvaziye evet. Seçmek, önemli bir özelliği insanın. Köylü kalmayı seçmiş bir zihni-aklı, açık açık olmasa da, aşağılamayı seçtim. Çünkü, çünkü de ondan işte. Geride kalmayı zaten seçmiş oluyor kişi.

Sovyetlerin yıkılması, güçlü destekli sol örgütlerin ABD menşeli odakların ele geçirmesine de yaradı. Veya başka devletler de. Veya, fonskiyonel olmayı da seçmiş olabilirler.

***
DHKP-C, MLKP, PKK vb örgütler aslında sağcı örgütlerdir. Ne çok örgüt var! Açık, kapalı, gizli, açık gizli. İBDA-C hiç görünmüyor. Ülkücü hareket hiç hareket etmiyor.

Ben, ülkücülerin şu şereflenme meselesini bir türlü anlamıyorum: “Türklük,islamla şereflenmiştir.”

İslamiyetten önce bir şerefsiz miydik? Yani demek istediğim; Türklük 10 bin yıldır var. Türlü türlü Türk var. Diğer Türkleri kaybediyorlar hep.

Türki Cumhuriyetlerle öğrenci değişim programları benim lise yıllarımda başlamıştı. Üniversite yıllarımda da bir sürü Türki öğrenci geldi bu ülkeye. Yıllardır gördüğüm bir şey var: Ülkücüler bu Türkilerle her zaman kavgalıdır.
***
Benim bu avcılık merakım nereden başladı?.. bilmiyorum. Fakat kargalar akıllı hayvanlar. Pusu kurmam lazım. Doğrudan vuramazsınız onları.

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank