content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

03 Nis

Yazarımız Harika Ufuk’un İmza Günleri Devam Ediyor

Kütüphaneler Haftası Dolayısıyla İl Halk Kütüphanesinde Yazarımız Harika Ufuk’un İmza Günleri Devam Ediyor

Sitemizin değerli yazarlarından eğitimci şair yazar Harika Ufuk, kütüphaneler haftası dolayısıyla Adana İl Halk Kütüphanesi’nde kitaplarını hafta boyunca imzalamaya devam edecektir. Çiçek Açtı YalnızlığGetAttachmentım, Canım Türkiye’m, Güz İkindisi, Çocukluğum Sende Kaldı İstanbul adlı dört şiir kitabından sonra bu yıl da Yağmurdaki Düş İzleri adlı öykü kitabıyla okuyucularına ulaşan Harika Ufuk önümüzdeki günlerde “Pembe Düşler Sandalım” adlı serbest tarzda yazdığı şiirleriyle yeniden merhaba diyeceğini müjdeledi. İl Halk Kütüphanesine kitaplarından hediye eden yazarımız köy okullarında kütüphane kurma projesini de Selim Arslan ile paylaştı.

10173242_10152098931422998_1628213001_nHer yıl mart ayının son pazartesi günü başlayan Kütüphaneler Haftası 31 Mart Pazartesi günü Adanalı şair ve yazarların katılımıyla renklendi. İl Halk Kütüphanesi Müdürü Selim Arslan’ın özverili çalışmalarıyla her yıl daha da coşkulu kutlanan bu haftaya okullar da yoğun ilgi gösterdiler. Selim Arslan’ın sergilenen birbirinden güzel ve anlamlı karikatürlerinden onun çok yönlü bir yönetici olduğunu bir keGetAttachmentz daha gördüler.

Adanalılara okuma zevkini ve alışkanlığını kazandırmak için olağanüstü çaba gösteren kütüphane müdürünü bir kez daha kutluyoruz. Sitemizin güçlü kalemlerinden Harika Ufuk’a da başarılarının devamını diliyoruz.

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank