content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

08 Haz

www.authorport.com Test Yayınına Başladı

Authorport.com Interactive Columnist Newspaper and The Portal of Author Test Yayınına Başlaldı!

Bilgi Ağı Siteler Topluluğu oluşumlarından Bilgi Ağı İnteraktif Köşe Yazarı Gazetesi ve Yazar Portali'nin ingilizce sürümü Authorport Interactive Columnist Newspaper and The Portal of Author adıyla www.authorport.com adresinden test yayınına başlamıştır.

En kısa zamanda dünya basınında bir çok farklı ülkeden köşe yazarları aramıza katılacaktır. Ülkemiz yazarları ağırlıklı olmak üzere dünya çapında bütün insanların doğrudan okuyabilecekleri Authorport misyon olarak dünya çapında referans bir yayın organı olmayı hedeflemektedir.

Gazetemizin İngilice tabanı şimdiye kadar olmadığından dolayı www.bilgiagi.net veri alt yapısını kullandık. Authorport güçlenene ve kendi ayağı üzerine durana kadar bilgi ağı veritabanını kullanacaktır. Bu hem gazetemizi doğrudan güçlendirecek hem de Authorport için ilk ivmeyi oluşturacaktır.

Bilgi Ağına İlişkin Olarak:

Takip ettiğiniz gibi, gazetemizin www.bilgiagi.net olarak Alexa dünya reyting sıralaması istikrarlı yükselişini sürdürmektedir. İki gün içinde 200.000 li rakamları göreceğiz. Yılın ilk altı ayı 100.000 in altına inme hedefimiz zor bir hedeftir. Bunun için Facebook  Açlımını yaptık. Bununla ilgili editör yazımız yarın çıkacaktır. Şimdiden Facebook taki sayfamıza katılmalarını bekliyoruz. Face sayfamızda dileyen yazarlarımız yönetici olabilecektir.

Alexa.com da 100.000 in altına 2010 un ilk altı ayında düşeceğiz. Düşemesek bile en azından 200.000 in altına düşme hedefimiz mutlaktır. Bu konuda bütün okur ve yazarlarımızdan tam destek bekliyoruz.

Hep birlikte daha ileriye.

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

1 Kere Cevaplanmış to “www.authorport.com Test Yayınına Başladı”

  1. 1
    wood Says:

    Basarilariniz daim olsun.Kutlarim sizi.Uzun zamandan beri sitenizi ilgiyle izliyorum.Benide alin icinize:)sitedeki cogu arkadasinizin gorusune katilmasam bile sizin yazilarini ve bi kac arkadasinizin yazilarini surekli okuyorum.saglikli ve basarili kalin.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank