content

31 Ara

Türkiye’yi Yönetenler Kim?

Türkiye'de sanki Türklerin yüzde seksenlik nüfusu yokmuş gibi halklar mozayiği varmış gibi konuşan konuşana, yazan yazana.

Her gün azınlık haklarından, özgürlüklerinden bahseden bu gafiller kim?

Türkiye'de etkili ve yetkili tiplere bakın.

Siyasetçilerin, Akademisyenlerin, gazetecilerin hangisi Türk?

Ülkeyi yönetenler Türk Milleti deyimini kullanmıyorlar ya ne söylüyorlar, Milletimiz diyorlar. Milletimiz derken hangi milleti kastediyorlar. Gizledikleri İslamcı kimlik adı altında hangi kimlikteler?

Bakın batı Türkleri nasıl tanıyor? Türkler hakkında söylenenler açık.

Fransız İmparatoru Napoleon Bonaparte: İnsanları yücelten iki meziyet vardır. Birincisi erkeğin cesur, ikincisi ise kadının namuslu olmasıdır. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği hem de kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. O da icabında canını tereddütsüz feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmaktır. İşte Türkler bu meziyetlere ve faziletlere sahip kahramandırlar. Bundan dolayıdır ki; Türkler öldürülebilir lakin mağlup edilemezler.

İtalyan şair Tasso: Türklerden bahsediyorum. Düşmanına saldırırken amansız bir kasırga, korkunç bir denize, insafsız bir yıldırıma benzeyen Türk, dost yanında ve silahsız düşman karşısında bir seher yelidir, berrak bir göldür.

William Martin: Bütün milletler arasında en namuslu ve dostluk kurmada tereddüt edilmeyecek olan yanlızca Türklerdir.

Fransız yazar Lamartine: Irk ve millet olarak Türkler, bence geniş imparatorluklar içinde yapılan kavimlerin en asili ve en başta gelenidir.

İsveç Kralı Demirbas Sarl: Türkler kadar alicenap, asil, nazik bir milletin arasında hür bir esir olarak yaşamak bilseniz ne kadar huzur veriyor.

Avusturyalı General Monteccuccoli: Türkler ölmeyi biliyorlar, hemde iyi biliyorlar. Ben ölmeyi bilen bir milletin yenilmeyeceğini bilecek kadar tecrübeliyim.

Fransız General Conte de Bonnoval: Türkler, eşsiz bir vatana yaraşan eşsiz insanlardır.

Pierre Loti: Türk, asillerin asilidir. Yapmacık olmayan, gösterişi bulunmayan bu pek yüce asalet, ona tabiatın bir hediyesidir.

Rus Komutan Carnayev: Türklerin yalnız sonsuz cesaretleri değil, iradeleri de sersemleştiren birde zekaları vardır.

Moltke: Silahlı bir milletin en can alıcı timsali Türklerdir. Türk ata biner gibi oturur, keşfe yollanan asker gibi uyanık yürür.

Fransız yazar Lamartine: Türkler bir ırk ve millet olarak yeryüzünün en şerefli insanlarıdır.

Wortley Montagu: Türk kadınlarının en büyük süsleri Türk oluşlarıdır. Onlar süslenmek için elmas veya zümrüt takmazlar. Çünkü her Türk kadını canlı birer inci ve paha biçilmez bir pırlantadır.

Çek bilgini Comenius: Türkler kahramandırlar. Dostlarına zarar vermezler fakat kazanç verirler.

İngiliz devlet adamı William Pitt: Türklerin biricik sevdikleri şey hak ve hakikattir. Hiçbir haksızlık yapmadıkları halde haksızlığa uğramışlardır.

Alman eski Genelkurmay başkanı Feldmaresal von Moltke: Türklerin ruhu yeniden parlayacak ve silah kullanmak için doğan bu kahraman milletin tarihi eski ışığını bulacaktır.

Peki ya bugün Türk kelimesini ağzına almayanlar, sürekli milletimiz diye konuşanlar acaba hangi milletten hiç düşündünüz mü?

Yandaş gazetelere yandaş televizyonlara bakın hangi kimlikte olduklarını anlarsınız. Arap tarihi, Arap kahramanları, Arap hikayeleri, Yahudi hikayeleri, Osmanlı da yaşayan halklar. Türk'e, Türk Milletine, Türk tarihine, Türk kültürüne, Türk medeniyetine, Türk kahramanlarına yer veriyorlar mı? Hayır.

Sonra da çıkmışlar Ortadoğu'nun yeniden küresel egemenliğe girişine taşeronluk yapıyorlar ama Ermeni tasarısı nedeniyle Fransa'ya tepki gösteriyorlar..

Yüzde seksenlik Türklerin, nutuk afyonu'ndan kurtulması için gerçekleri görmesinin sağlanması gerekir. Peki kim yapacak bunu? Halkı aydınlatmak gerekir.

Günün Sözü: Kökü belirsiz tipler halkı kimliksizleştirmekte, her türlü entrikayı uygular.

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank