content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

22 Eki

Türkiye’de Canlar Can Çekişiyor…

Merhaba, sevgili okurum.

Ülkemizde acı günler bitmek bilmiyor…

Dün sabah uyandığımızda acı haber tüm Türkiye’yi sarmıştı. Hakkari ilimizde vatanımızı korumak için çaba sarf eden şanlı Türk askerlerimizden 24 tanesi şehit düşmüştü. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun, askerimize ve devletimize kötülük düşünen herkesin yaşamı cehennemden daha kötü olsun.

Bundan 2 gün önce şehit düşen 5 polisimizin acısı tazeyken dün 24 genç kardeşimizin Hakkari’de terörist kurşunlarına hedef olduğuyla bir kez daha yıkılıyoruz. Yetmiyor gibi, bu acı hafifmiş gibi bugün ülkemizin farklı bölgelerinden yine şehit haberleri alıyoruz. Bunlar sadece iki gün içerisinde olan olaylar…

Sözde icraat yapan vekiller istemiyoruz!

Ülkemizde Türk- Kürt kardeşliği için herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor sözde. Fakat sorun tamamen Kürt sorunu da değil aslında. Sorun, siyasetçilerin bunu kamuoyuna böyle yansıtmaları ya da işlerine böyle geliyor olması. Bu durum çünkü onları rahatsız etmiyor, onlar oraya bizim oylarımızla çıktıklarını unutup sadece aldıkları paraya bakar olmuşlar. Milletvekillerimiz bizlere sürekli dağdaki teröristin ortak sorun olduğunu ve bu sorundan kurtulmak için ortaklaşa bir şeyler yapılacağını söylüyorlar. Fakat mecliste olaylar hiç böyle olmuyor. Kimisi özgürlük ve barış diyerek terörist destekçisi bile oluyor farkında olmadan…

Hakkari’deki saldırı için bir çok siyasetçi bir çok ağır laf söyledi ama yine bu söylemler taze acımızın bir yansıması olarak kalacaktır. Bizler sözde icraat değil özde icraat istiyoruz.

Sayın başbakanımıza sesleniyorum; ”Sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Kemal Kılıçtaroğlu’na geçmişte yapamadıkları için bağırıp boşa zaman harcamaktansa öncelikle mecliste bulunan PKK yanlılarını daha sonra dağdaki teröristleri temizleyiniz ya da bırakın da ŞANLI TÜRK ASKERİMİZ TEMİZLESİN!”

Kaç şehit daha vereceğiz?

Askerimizin haklarını resmen ellerinden alınmış sanki. Ya da ben böyle düşünüyorum. Anlam veremiyorum kardeşim bu adamlar benim askerimden benim devletimden daha mı güçlü?
Aylar önce çıkan bir çatışmada benim 13 kardeşim göz göre göre yanıyor ama PKK örgütüne mensup sadece 7 terörist öldürülebiliyor. Dün ise Hakkari de 24 kardeşim daha şehit düştü…

Peki, bu teröristleri temizlemek için ne kadar daha şehit vereceğiz?

Rize’den, Trabzon’dan, Ordu’dan, Ankara’dan ülkemin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine daha kaç ana ağlayacak! Yeter artık!

Kimileri çoktan unuttu!

Bu yaşananlar birçoğumuz için üzücü bir anı olarak kalacaktır. Bazı kişiler ise televizyonun karşısından ayrıldığında, gazete kağıdını bıraktığında bu olayları unutacaktır. Bunları unutmamamız gerektiğini sizlere bir kez daha hatırlatmayı borç biliyorum.

Bu yaşananlar bugün yaşandı diye bugünde bırakılmamalı.

Türkiye’de canlar can çekişiyor, tüm Türkiye şehitlerimizin yasını tutuyor.

Bir kez daha vatan sağolsun.

Hakkımız helal olsun asker.

Saygılarımla
Hasan GÜÇLÜ

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

2 Kere Cevaplanmış to “Türkiye’de Canlar Can Çekişiyor…”

  1. 1
    Anonymous Says:

    Sevgili yazarim, siz yazmayi birakin en iyisi, herkes yazar olacak diye bi kaide yok, eminim daha iyi yapabileceginiz baska bir sey vardir ona yogunlasin bence.

  2. 2
    Demet Calık Says:

    Yazarımız gayet doğru birşey yazmış ? siz ne demek istediğinizi açıkça söyleyiniz. Hasan beyin yazdığı yazı bence anlamı ve yerinde...



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank