content İkametgah adresi: Cendere Yolu No:16 Kağıthane / İstanbul
22 Şub

Sosyal Paylaşım Ağları İle İntikamın Yolu Değişti:)

Son günlerde dikkat ettiğim bir şey var, sosyal paylaşım ağları aracılığıyla intikam almaya çalışan insanlar. Zamanında ya da o anlarda insanların yüzlerine söylemediği şeyleri çarşaf çarşaf yazarak yayınlıyorlar. İnsanoğlunun yapabildiği bütün duygusal ve zihinsel yetenekleri bir çırpıda nasılda oturtuyorlar cümlelerine inanamıyorum.

Yazdıkları ya da çizdikleri şeylerin, her kime yazıyorlarsa onların ruhu bile duymazken, kendi kendilerini tatmin ediyorlar. Ben çok gülüyorum bu hallerine;

kadını kandıramasın,

konuşursam kaldıramasın,

aldatılmayan kadın yoktur..vs.

Bunlar sanal ortamda söylendikçe değerini kaybeden sözcükler.

Sen zamanında söyleme, yapılanı kabullen sonra bir damarın kalksın ortaya atsın kendini oh ne ala, her ne yapıldıysa kendine yedireme sonra gel sosyal paylaşım ağlarında sadece ama sadece içini rahatlatmak için gazel oku.

Bunları kendileri bile yazmazlar, zamanında beğendikleri sayfaların paylaştıkları şeyleri kopyalayarak elde ederler. Gerçekten çok gülüyorum şu hayatta güzel sözler altında iğneleyici lafların yerine paylaşılacak daha güzel şeyler var. İnsanları negatifliğe sokmayın kardeşim. Madem bu kadar paylaşmayı seviyorsunuz çiçek paylaşın, böcek paylaşın, gündem paylaşın bir iki kendini bilmezin popüleritelerini arttırmak adına açtığı sitelerden yapmayın bu işi.

İki kelam edelim derken kendimizi sayfa sayfa bunları okurken bulmak istemiyoruz. Bismillah sabah ilk açtığımız zaman karşımızda

keseceksin,

seveceksin,

giden gider gelen onu aratır,

arkama bile bakmam,

ikiyüzlü insanlar

Sıkıldım ben bunlardan, insan güne başlarken bir günaydın der, bir selam eder değil mi?

Birde şu var ben hayal edebiliyorum bunu yayınlayan insanı, şöyle bir gerinir dudakları büzülür canıma değsin der gibi bakar bilgisayar ekranına, hey!  O bir ekran ,  insan yüzü değil kendine gel demesi gerekir birlerinin beklide ona.

Aşk yüzünden hayal kırıklığına uğramış biri mesela içi yanar kavrulur yağını vermez ama yayınladıkları sanki kadını/erkeği o terk etmiş, kıçına tekmeyi vurmuş gibi umrunda olmayan şeyler yayınlamaya başlar. Tabii kimse onu görmez bilemez arkadaşlarının gözünde güçlü dimdik oluverir. Ama bilmezler ki dokunsan başlayacak zırlamaya.

Bir de şu var ki hayat insanları bu yollara mı sürüklüyor, yoksa kendilerimi bilerek sürükleniyorlar bilmiyorum. Hayat akıp giderken ve yakalamak gerekirken bu tarz şeylerle günlerini saatlerini mahvetmek niye, Paylaşım ağlarından intikamını aldın hadi darısı yüz yüzeye demek geliyor içimden. Tabiî ki geçin bunları gülümseyin demekte geliyor. Ama ben sadece birçok insan gibi sadece gülüyorum hatta çok gülüyorum.

Aşk için, dostluk için, hayat için her ne için ise işte değmez diyerek, haydi laf sokmaya, intikam almaya diyorum.:)

Bütün sevgileriniz gerçek olsun. Sevgiyle kalın.

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

1 Kere Cevaplanmış to “Sosyal Paylaşım Ağları İle İntikamın Yolu Değişti:)”

  1. 1
    Hülya Barış Says:

    Kompleksli insanlar, ruh kişiliği sağlam olmayan insanlar aynen yazındaki gibi egolarını sanal alemde tatmin ediyorlar.Buralarda herşeyi ben bilirim, herşeyden haberdarım ayaklarına yatıp ordan burdan hava atttıklarını sanıyorlar.Aslında bu kişilikleri oturmamış bireyler sadece ama sadece kendi senaryolarınna kendileri inanıyorlar.Çünkü intikam peşinde oldukları kişileri aslında içten içe kıskanıyorlar.Aşık atmaya çalışıyorlar.Ama şu bir gerçek ki hiç kimse bir diğerinin hayatı gibi aynı hayatı yaşayamaz.Herkesin tercihleri, zevkleri, ekonomik güçleri farklıdır.Eğer insan kendini bir diğeri ile kıyas etmeye başlarsa işte o zaman hayattan çok mutsuz olurlar. Şu sosyal ortamlarda birbirlerinde ekli olup da bir selamı bile insnalar artık esirgiyorsa varsın benim sanal alemimden de defolsunlar gitsinler.Artık insanlar hırsları ve ihtirasları uğruna gereksiz yarışa ve kıskançlık krizine girmesinler de hayatın güzelliklerini sevgi ile paylaşsınlar diyorum.Kalemine sağlık, çok önemli bir noktaya parmak basmışsın Nesrincim.Çünkü hayatımız artık o kadar sanal oldu ki.Biraz silkinmek gerek!



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank