content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

17 Oca

Öğretmek

Her yaşam biçimlenmeden önce zaman içerisinde uzun ve yorucu bir yolculuğa çıkacaktır.

Yolculuklarda köşe başlarında bizlere düşüncelerinden elediği gerçekleriyle yol gösteren bizler için yeni anlamlı izler üretmemizi sağlayacak dokunuşçular rehberler olacaktır.

Dokunuşçular öğretmek sadece karşınızdakinin içinde var olanı fark etmesine yardımcı olmaktır aslında ve öğrendiklerini kullanmaya cesaretlendiğinde sizden çok uzaklarda bir yerlerde seyredecektir hayatı.

Bulmadan yürümeye başlanılan bir miras gibidir. Yenilenerek yürümek zorundasınızdır, yüzünüz yere düşmeden, kazandığınız zaferler değildir sonuç, ya da geçmiş zamanlara özlemle bakıp bir iç çekiş, iş mi hiç değil nasıl bir duygudur ki? Bir yaşam filizinin ilerleyişinde yön verenlerden biri oluvermek.

Umutsuzlukları hiç tatmamış olanların zihinlerinde umutlu günler oluşturmaya yardımcı olmak. Yapabilirliğinin farkındalığıın yükselmesini sağlamak.

Destek olmak fakat asla başka birinin işini yapmadan, rüzgardaki bir tüy gibi gidene yön vermek.

Kediden aslan çıkarmak kendi boy aynasında tanımadığı bir kişiliğe kavuşmasına yardımcı olmak Öğretmek kendi olduklarından daha fazlasını verebilmek.

Hiç tamamlanmadığın bir sürecin orta noktasında olduğunu hissettiğinde ya da sonunda birileri için yapılabilecek bir şeylerin var olduğunu bilip hadi yapalım demektir.

Paylaşımın, özverinin,aklın,bedenin birleşiminde içinden çıkılması güç görünen serüvenlerin, yaşanırken zorluklarla nasıl mücadele edilebileceğini gördüğün sana yakıştırılan rozettir.

Lider olabilmek birlikte olduğun gurubun yeri geldiği zaman bir lidere ihtiyaç duymadan da yan yana yürüyebildiğini görmek şerefine ulaşmaktır.

İçlerinden her biri savaşçı olduğunu düşünecek kadar alçak gönüllü olabilmeyi başarabildiğinde bir oyunun içinde mutlu anlar çoğalır.

Ve sen farklı bir zamana yol alabilirsin artık bilmediğin yeni yürüyüşlere çıkmak üzere.

Şimdi bir uçurtmaysanız eğer siz şunu bilin ki rüzgar olmuştur öğretmeniniz. Siz iplerinizden kurtulun diye çaba harcamışdır.

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank