content
29 Ara

Merdi Kıpti Şecaat Arzederken Sirkatin söyler…

“””Merdi kıpti şecaat arzederken sirkatin söyler.”””Bu laf her zaman hoşuma giden 1 vecizeydi.Bu söz benim gözümde son zamanlarda cok daha anlamlı bir hal aldı.
Lafa bu güzel vecizeyle başlamamın sebebine gelince

; kimi ulusalcı solcu geçinen yazar çizer televizyoncu takımının başbakanın sağlık durumu hakkında yaptığı iki yüzlü riya dolu yorumlar oldu.İsim vermeye gerek yok bu tipler hergün tv lerde karsımızda zaten.Agızları umarız saglıgı yerindedir umarız iyidir derken,gözleri seslerinin tonu ise tam tersini söylüyor.Bunu hissediyorsunuz.Amacım niyet okuma falan değil;kimseyi suçlamak ise hiç değil fakat gerçekler aşikâr.İnsanlar bu şerefsizliği duysun görsün anlasın yeter.

Bunun için zaten bir yandan iyi olması yönünde yalan temennilerde bulunurken bir yandanda halka fitne tohumlarını pompalıyorlar. Aslında başbakanın kanser olduğunu bunun halktan saklandığını;en adice yöntemlerle halka sunuyorlar. Neymiş efendim ameliyata giren bir hemşirenin komsusu duymuş;başbakanının sedyesini iten hademenin kaynı anlatmış; yok kulislerde konuşuluyormuş…. Hadi canım ordan…
Hayatlarını R.Tayyip Erdoğan a düşmanlık etmekle geçirenlerin bu iki yüzlülüğüne şaşmamak elde değil. Adamların en büyük temennisi bu. Darbeyle suikastle yapılamayanı, Sandıkta yenemedikleri bu insanı bir şekilde elemine olması. Ülkenin Akp den kurtulması için tek ve son çare bunu görüyorlar.O olmazsa bu hareket dağılır yok olur diye temenni ediyorlar.

Çıkıp bunu yüksek sesle söyleyemeselerde alttan alta kendi aralarında bunu konuşan;bir insanın ölmesine sevinebilecek bir grup insanda var artık ülkemizde. Bu bir sosyal realite olarak önümüzde duruyor. Bu hasta düşünce ne yazıkki 28 subatta başlayan bir düşünce yapısının günümüzde ki mutasyona uğramış son hasta hali.Yıllarca ince ince beyaz türklere, endişeli modernlere güya aydınlanmış bir kısım sosya faşiste bu nefreti işlediler. Bu söylediğim insan grubu diplamalarına bakarsak hepsi okumuş insanlar hemde. Ne göbeğini kaşıyan adamlar nede bidon kafalılar. Paraları varlıkları yerinde.2001 den beri daha da zengin oldular üstelik. Paradoks yada tezatta burda zaten.Heralde 28 subat 1000 yıl sürecek derken bunu kastedmişlerdi.

Bu insanlara ancak acırım. Bu zavallı insanlık müsfeddelerine söylenecek söz; Menderesi ve onun düşüncesine sahip olanları asarak durdurabildiniz mi?Özalı zehirleyerek engelleyebildiniz mi ki bu kahpe kanserden medet umuyorsunuz?
Şuanda görünen zaten bu fesat odaklarının hevesinin kursaklarında kaldığıdır. Başbakanımız Allahın izniyle sağlam olarak ayaktadır. Allah ona ve tüm inananlara sağlıklı mutlu huzurlu refah dolu bir ömür versin.
(Allah herşeyin en iyi bilendir. O ne eylerse güzel eyler, herbirimiz onun bize biçtiği ömrü yaşarız ne bir gün eksik ne bir gün fazla.)
Herkese iyi seneler umarım 2012 herkes için cok iyi bir yıl olur.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank