content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

02 Ağu

Lades

Facebook, ileriki zamanların birinde artık İşletim sistemi oluyormuş; Windows yerine Facebook açılıyormuş. "Çok güzel uyuyordun, uyandırmaya kıyamadım. Kısır günüm var. Öptüm" videoları biz kalkınca devreye giriyormuş. Face bunu yapıyormuş. 

Yalnızlık... Gülmek için Nihat Doğan Twitır sayfasına bakmaktır... Veya Serengeti Düzlüklerindeki yaban hayatını seyretmek youtube'ta.

Bugün bir arkadaşla Ladese tutuştuk. Şahane bir senaryo ile kekledim onu. Ben kazandım fakat yan çizdi; yöntemin çok psikopatça, dedi. O kendini bilir. Kazandığım dondurmayı vermek istemedi fakat ben dondurmayı yürüttüm cafesinden sinsice.

Çoğu zaman dilimizdeki söylenişinin ahengine hasta oluruz kelimelerin. Garcia Lorca derken mesela, bizim onu isminin söylenişiyle sevdiğimizi gösterebilir bu ve aynı zamanda esrik duygulara da sahip olduğumuuz gösterir. Çukursal ve çukurun bir başından kaymaya başlayıp (su kaydırağı gibi) dibe doğru ve sonra lorca ile çıkış, uçuş. Garciiiia LooorCaa.ii li kısım iniş-inilen kısım. ca ise çıkış. Haz çıkışı. Bu sebeple, mümkünse, Lorca'yı sevdiğini söyleyen bir kadını asla sevmeyin; o sizi su kaydırağı gibi görür.

Harf fetişleri de oluyor. Şu an birini inceliyorum. Twitır'da . A ile başlayan a kullanılan kelimeleri sürekli ve öncelikli olarak kullanıyor. Sözler, cümleler, kelimeler konu itibarı ile ne anlatırlarsa anlatsınlar ...tek birşey demeye çalışıyorlar. Saldırgan. Gaddar kinli. Veya ah çekiyor. Aaaaaa!

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank