content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

02 Eyl

Eskidendi O Biz Yemiyoruz Artık!

Gündem'de şehit olan askerler, içi yanan anneler, yetim kalan çocuklar, Yeni Şafak gazetesnin alkışlanması gerek cesaret göstergesi, yetim kalmış çocuklar, Demirtaş'ın açıklamaları, Kandil'in yerlebir edilmesi o kadar yoğun ki gündem, acaba diyorum birşeyler örtbas mı edilmeye çalışılıyor da gündem bu kadar yoğun?

Şey olabilir mi mesela ?

İsrail'in Yine can almaya başlaması Filistin halkını suçsuz insanlarına zulüm yapmasını gözümüzün görmesini engellemek olabilir mi? Veya İsrail'in Türkiye'den özür dilemicez, yaklaşımının neticesini gündemden düşürüp, Türkiye İsrail ilişkilerini yeniden güçlenmesini gözardı etmemizi sağlamak istemeleri olabilir mi? Yada Sınırdan büyük miktarda KARA paranın Uyuşturucunun ülkemize girmesini kolaylaştırmak olabilir mi? Yada Hükümetin ortodoğu projesinde çok iyi ilerleme içersinde olması,orta doğuda söz sağibi olması ve böyle giderse dış ticaret hacmi gelişip ortadoğu nun ve arap ülkelerinin Türkiye'ye bağlı olacağı korkusuna kapılıp biran önce Türkiye'yi iç savaşla meşgul etmek olabilir mi? Hükümetin tamamen Türk yapımı Otomobile destek vermesi ve Türkiye'de otomobil piyasasımım büyük bir çoğunluğu Avrupa ülkelerinin elinde olması ve Bu firmalarında çok ortaklık şirketlerinin Yahudi olması olabilir mi? Giddikçe yükselen ekonomisi Türkiye'yi Yahudileri yani İsrail'lileri rahatsız etmiş olasılığı ne kadar sizce?

Ne Yaparsanız yapın artık biz yemiyoruz!!! Şuan gözü açık herşeyden haberdar fikirlerini diledikleri gibi belirtebilen gençlerimiz, Uğruna canını seve seve verebilecek Askerimiz, Evlatları Askere gidiyor diye Davulla Zurna ile Eğlence yapan Ailelerimiz, Evladı şehit olduğunda Oğlum Şehit oldu Peygamberimizin yanına gitti diyebilecek duyarlı Annelerimiz var.

Elhamdürillah ne mutlu Türküm Diyene! Not: ALLAH AŞKINA KANDİL IRAK SINIRI HERYER TAVAN EDİLDİ BOMBALANDI, NEREDE BU ÖLÜ TERÖRİSTLER ? YA BU BOMBALAR KURU SIKI !!!!!

YADA ÖNCEDEN HABER VERİLİYORKİ TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUPLARI DAAĞDAN KAÇSIN KENDİNE SIĞINACAK YER BULSUN!!!!

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank