content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

23 May

Ermenilerden Özür Dileyen Sözde Aydınlara…

Ermenilerden Özür Dileyen Sözde Aydınlara...

Mustafa Kemal Atatürk; “Binlerce çaresiz ve suçsuz ana ve çocukları işkenceyle öldürmüşlerdi. Tarihte benzeri görülmemiş olan bu vahşeti yapan Ermenilerdi”, s.260-261, Nutuk.

Öncelikle belirtmek istiyorum yukarıda yazan bu sözler Mustafa Kemal Atatürk’e aittir. Ve bu sözleri inkar etmek demek, Atatürk’ü inkar etmek ve onu tanımamak demektir.

Ama bakın bakalım şimdilerde aydın geçinenlerimiz ne diyorlar; “1915te Osmanlı Ermenilerinin maruz kaldığı Büyük Felâket’e duyarsız kalınmasını, bunun inkâr edilmesini vicdanım kabul etmiyor. Bu adaletsizliği reddediyor, kendi payıma Ermeni kardeşlerimin duygu ve acılarını paylaşıyor, onlardan özür diliyorum.”

Maalesef bunu diyenlerde bizim aydınlarımızmış. Ve bu kampanya ile Türk milletini Ermenilerden özür dilemeye davet ediyorlar sözde aydın oldukları için.

Düşünüyorum da bunlar aydın ise Herhalde Ermenistan da pek aydın yok? Çünkü henüz Ermenilerin bize yaptıkları katliamlardan ötürü bizden özür dilemeye kalkan bir Ermeni vatandaşını göremedim.

Bir zamanlar Hepimiz Ermeniyiz diye geçinen sözde aydınlarımız, şimdi de olmayan bir soykırımı Türk milletine mal etmeye kalkıyorlar.

Bu mudur Aydın olmak?

Ermeniler tarafından tarih boyunca mezalime uğrayan halkımız, suikasta kurban giden devlet adamlarımız, katledilen diplomatlarımız ve Ermeni Hınçak, Taşnak gibi çetelerce şehit edilen Türk-Müslüman halkımızın suçu neydi sorarım size?

Ermeni terör örgütü Asala tarafından yapılan katliamların özrünü kim dileyecek?

1870’lerin başlarında kuzey Kafkasya ve Gürcistan da silahlanan Ermeniler Türk kökenli köylere saldırmadı mı? Ve hain saldırılar yüzünden bu bölgelerde ki Türk sayısı bu yüzden azalmadı mı?

Bütün bunların da dışında hiç Hocalı vahşetini Ermenilere anlatma zahmetinde bulunup, bu katliamları kınadınız mı?

Bütün bunlar tarih kitaplarında yer alırken ‘’özür diliyorum’’ kampanyasını imzalarken vicdanınız hiç mi sızlamadı?

Öncelikle dilenen özür, ardından tazminat ve sonrasında da Türkiye’den talep edilecek olan toprakla birlikte tam da çirkin bir Ermeni planının bir piyonu olarak tarihe geçmek diye işte buna derim ben.

En kötüsü de haklıyken haksız duruma düşürülmektedir. Sözde soykırım yalanıyla dünya kamuoyunu yanlarına çekmeye çalışan Ermeniler ve onlara destek verenler Türkiye üzerinde dönen bu çirkin oyunların bir parçası olarak tarihe kara bir leke olarak geçeceklerdir. Şayet eğer ortada özür dilenecek bir durum varsa o da inkar edilen tarih’ten, Atatürk’ten ve Türk Milletine yapılan haksızlıklar için özür dilenmesidir. Bu yüzden ‘’özürcüler’’ ve ‘’sözde aydınlar’’ öncelikle oturup tarihi iyice okusunlar. Onlar adına biz utanç duymayalım.

ANIL YÜCEL

 

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank