content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

19 Haz

Demokrasiye komplo

Gezi Parkı eylemlerini destekleyen anketlerde bile bizzat göstericilerin ifadesiyle olayların 'yeşil' ve ağaçla ilgili olmadığını görüyorsunuz. Ana sebep olarak gösterilen 'özgürlük', Türkiye'de hangi konuda yoktur, bana somut olarak tek bir örnek verebilir misiniz?Dünyanın hangi hür ve demokratik ülkesinde, paşa keyfinizin istediği zaman, istediğiniz saatte eylem yapabilir, sokaklara barikatlar kurar, meydanları işgal edebilirsiniz?...
Yasaları çiğneyip gösteri yapmak, yakıp yıkmak, insanlara saldırmak, dünyanın neresinde 'özgürlük' şeklinde anlaşılabilir?
Demokrasinin beşiği İngiltere'de mi, özgürlüğün kitabını yazmış ABD'de mi, yoksa Fransa, Almanya ya da Japonya'da mı?...
Ara rejimler haricinde Türkiye, dünyanın en özgür ve demokratik ülkelerinden biridir.

Ancak mesele bu değildir. Son 10 yıllık dönemde ekonomik başarılarıyla, onu küresel oyuncu hâline getiren dış politikasıyla ve militarist vesayeti tasfiye eden demokratikleşme uygulamasıyla yıldızlaşan Türkiye, hâlâ Haçlı ruhundan kurtulamamış ve İslâmı düşman kabul eden Batı'daki bazı mahfillerin hoşuna gitmemiştir. Bu mahfiller, üst üste seçimleri kazanan, halkın sevgilisi olmuş, Müslüman Türk bir liderin başarılarını kabullenememişlerdir.

***

Gezi Parkı eylemlerinde düğmeye basanlar, aslında bu komployu sonbaharda başlatmayı planlamışlardı. Yaz aylarının rehavetinden kurtulamamış ana seçmen kitlesini kilitleyerek 'Türk Baharı' adını koydukları komployu başlatacaklar ve seçimlerden önce lider Erdoğan'dan kurtulacaklardı. Yani sizin anlayacağınız, 'demokrasiye komplo' planlanmıştı.
Komplocuları yakından tanıyoruz:
1. ABD'deki 'Neocon'lar. Yahudilikle işbirliği hâlindeki 'Evangelist' mezhebine mensup olan bu çevre, bir yandan hâlâ '1 Mart Tezkeresi'nin intikamı peşindedir; bir yandan Türkler eliyle İslâm'ın güç kazanmasından endişelidir; bir yandan da İsrail'i destekleme gayretindedir. Bu arada Soros gibi Türkiye aleyhtarı sermayedarları da zikredelim.
2. Başta CNN, BBC, Reuters olmak üzere, siyonistlerin kontrolündeki Batı medyası, komplonun önemli bir silâhı olarak kullanılmış; bu medya organları Türkiye'de demokratik yönetimi ve Erdoğan'ı devirmek için ellerinden gelen alçaklığı yapmışlar; Erdoğan'ın göstericileri Gezi Parkı'ndaki ağaçlara asmakla tehdit ettiğinden tutunuz da her türlü yalan yayını yapmaktan hiç utanmamışlardır.
Son olarak 'CNN International', AK Parti'nin Kazlıçeşme'de 1 milyondan fazla kişiyle yaptığı mitingi 'Hükûmete karşı protestolar' başlığı altında vermiştir.
3. İsrail'in parmağı: Bu komploda baş rol oyuncusu hiç şüphesiz İsrail'dir. İsrail, baş düşmanı olarak gördüğü Erdoğan'ı, hiç değilse itibarsızlaştırma çabası içindedir.
4. Faiz Lobisi: Gelelim içimizdeki komploculara...
Milletimizi yıllarca sömürdükçe sömürmüş ve bedavadan rant elde etmeye alışmış; borsada manipülasyonlarla vurgun yapan; darbe dönemlerinde ve ara rejimlerde malı götüren, lâikçi ve CHP'li malûm iş adamları...
5. CHP: Her defasında sandıkta yenilmekten demokrasiye olan inancını kaybetmiş; kurulduğundan beri ya dikta rejimiyle, ya militarist darbelerle ya da militanların şiddet gösterileriyle varlığını devam ettirebilmiş ve ümidini antidemokratik yollara bağlamış; Türkiye düşmanı çevrelere kolayca âlet olan siyasî parti.
6. Taşeron terör örgütleri: DHKP-C, TİKKO ve kendini gizlese de PKK gibi taşeron terör örgütleri... Küflenmiş bir ideolojinin militanlarıyken, şimdi yabancı istihbarat servisleri dahil, Türkiye düşmanlarına para karşılığı uşaklık yapan alçaklar tâifesi...

***

Eğer oynanan oyunu ve komployu anlamayıp hâlâ 'özgürlük' ve 'demokrasi'den bahseden varsa yazıklar olsun... Şunu da kaydedeyim ki bu komplo tersine tepmiş ve Başbakan Erdoğan'a duyulan sevgiyi arttırmıştır. Türk Milleti olarak kuru gürültüye pabuç bırakmayacağız!...

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank