content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

27 Mar

Bu Sefer Kara Para, Kazanmasın.!

Günümüze kadar yapılan bütün seçimleri, akıllı insanların akıl güçleriyle girerek yer aldığı listeler değil, paralı insanların, para güçleriyle kendilerini aday yaptırmayı başardıkları listeler kazandı. Bol para harcayarak, listeye girip seçimi kazanlar, kendilerine göre haklı olarak, harcadıkları paraların mislini geri almak için yanlı ve yanlış yönlere sapınca, kazanması gereken ülke, Ünye ve hizmetin en güzeline layık insanlar kaybetti.

Seçimlerin arası,4 gün,4 hafta, yada 4 ay gibi kısa ve yakın değil..! Tamı tamına dört yıl..! Dört yıl çok uzun bir zaman. Yani 4 gün,4 hafta, ya da dört ay sonra yeniden sandık başına giderek yaptığınız yanlışı düzeltme şansınız yok. İşte bu yüzden çok iyi hesap yaparak oyunuzu iyi adaydan yana kullanmak zorundasınız

Geçmişten günümüze her seferinde, her duyarlı vatandaş gibi bizlerde dört yılda bir yenilenen seçimler öncesinde, seçmenlerimizin eyvah yanlış yaptık elimiz kırılsaydı dememeleri için hem söyledik, hem de yazdık. Ama duyan ve dinleyen olmadığı için benzer hatalar o gün, bugün ve halen yapılmaya devam ediliyor.

Çok (Kara) Para, haram para, haksız para, kimden, nereden, nasıl kazanılır. Bunu artık herkes biliyor. Bilmeli, bilmesi de gerekli. Ama her nedense, bu yanlışa dur demeye kimse yanaşmıyor. Bu yanlı ve yanlış, haksız ve adaletsiz seçim yarışlarına dur denmedikçe.. Haksız kazanılmış kara parayla aday olanların, yani sadece kendilerini ve yandaşlarını düşünenlerin hazırladıkları listeler kazanacak. Ülkenin ve insanların toplu çıkarından yana olup, akıllı insanların helalinden kazandıkları ve akıl gücüyle hazırlanan listelere girmeyi başaranlar kaybedecek..!
İnsan için çok önemli olan zamanı durdurmak, geçen(kaçan) zamanı geri getirmek, bugüne kadar mümkün olmadığı gibi, bundan böylede mümkün olmayacaktır. Bu nedenle henüz kaçmamış olan son haftayı en mükemmel şekilde değerlendirerek, fütursuzca harcanan kara para ile hazırlanmış listeleri değil, akıl gücüyle helalinden kazanılmış az ve öz parayla hazırlanmış listeyi tespit ederek, Ülkenin, Ünye’nin ve insanların kazanmasına katkı sağlayalım.

İşte bu nedenle Ünye belediye başkanlığına aday olanların listelerini ve listelerinde yer alan kontenjan ve meclis üyesi adaylarının kimliklerini, kişiliklerini, yaptıkları işlerini, işlerindeki başarılarını ve başarısızlıklarını doğru değerlendirerek en doğru kararı vermenize yardımcı olmak için.. Partilerin listelerini tekrar önünüze seriyoruz.

Bu listelerden biri seçilecek, diğerleri sınıfta kalacak.Burada bütün mesele, listelerdeki adayların şimdiye kadar ne iş yaptıkları ve yaptıkları bu işlerde ne kadar başarılı olduklarını tespit etmektir.. Size birbirleriyle sağlıklı bir şekilde mukayese etmeniz için verilmiş listelerin ilk onda yer alan isimleri yakın mercek altına alarak değerlendirirseniz, anlatılmak istenen gerçeği daha iyi göreceksiniz.Sağlıklı tespit yapabilmeniz için size sunduğumuz parti listelerindeki isimleri ve ailelerini çok iyi tahlil ediniz ki..

Bugüne kadar yapılan yanlış tercihler sonunda hep kaybetmiş olan düzgün başkan adayı ve meclis üyelerinin yer aldığı doğru parti 30 Mart 2014 yerel seçiminden zaferle çıkarak bu kez olsun Ünye ve Ünyeli kazansın.İşte listeler ve adaylar.Söz sırası sizde.Hadi bakalım kolay gelsin..!
AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Çamyar.
Kontenjan Adayları-Hüseyin Necdet Yılmaz-Murat Ocak-Mehmet Okuyucu
Belediye Meclis Üyeleri-Mustafa Nevzat Telcioğlu-Mehmet Yaşar Sezgül-Hüseyin Tavlı-Arif Ergün-Reşit Erol-Sibel Cerrahoğlu-Erhan Eren-Osman Nuri Dolu-İbrahim Ecioğlu-Zekai Baş-Abdullah Sarı-Remzi Taş-Hasan Çolakoğlu-Emine Sabire Dönmez-Mustafa Çakmakçı-Ufuk Balcı-Orhan Gürel-Serkan Çolakoğlu-Özlem Aldemir Yiğit-Yahya Karaoğlan-Serkan Güney-Abdulkadir Yıldırım-Talat Tuncer-Enver Çakır-Muharrem Çakır-M. Kenan Poyrazoğlu-Ümit Baş-Ersin Güney.

CHP Ünye Belediye Başkan Adayı Kimya Müh. İsa Maral
Kontenjan Adayları-Mehmet Güven-Mustafa Yurt-Mustafa Kemal Babacan
Belediye Meclis Üyeleri-Kemal Maral-Emin Yılmaz-Sezai Kantar-Cafer Ocak-Aydın Torunoğlu-Saadet Çakın-Mustafa Yurt-İbrahim Ocak-Aytaç Tahmazoğlu-Mehmet Topaloğlu-Yılmaz Karayiğit-Celil Gürel-Davut Ateş-Ali Rıza Ateş-Osman Sarıkaya-Mustafa Tonkal-Osman Cinbaş-Bakı Şensoy-Ayşe Atay-Hatice Beşli-Nurcan Güven-Şevket Kırman-Murat Karakış-Ayhan Kırşan-Serap Ersöz-Bülbül Akkan-Köksal Ocak-Hüseyin Akman.

MHP Ünye Belediye Başkan Adayı. İnş. Müh. Nedim Can
Kontenjan Adayları-Zeki Akan-Muammer Özbek-Arslan Güdek
Belediye Meclis Üyeleri-Hüseyin Yıldız-Murat Çıraklı-Ahmet Keskin-Turgut Oral-Adnan Beşli-Musa Kaymak-Mine Duman-Osman Karagöz-Yavuz Hakkı Gümüş-Refik Kayalı-Musa Kıroğlu-Fahri Kapıcı-Mehmet Türk
Ahmet Dikici-Zekeriya Doğru-Kadir Tamtürk-Fatih Yılmaz-Enver Güney-Musa Üstündağ-Erdem Arar-İlhan Bilgin-İbrahim Akkaya-Kaya Aydın-Şuayip Duman-Şengül Ağca-Fatih Hasten-Mehmet Keskin-Hakan Som.
SP Ünye Belediye Başkan Adayı-Av. Kerim Ateş
Kontenjan Adayları-Mehmet Soydan-Nedim Sider-Rüveyde Kuzu Türk
Belediye Meclis Üyeleri-Hasan Çelebi- Mehmet Akif Çaloğlu-Nazmi Yanar-Ahmet Altun-Engin Boşcu-Hüseyin Başbay-Yılmaz Gürkan-Ahmet Cerrah-Abdullah Gül-Mevlüt Okumuşoğlu-Saliha Kaçmaz-Murat Yıldız-Aslı Ateş Yıldız-Ali Soydan-İbrahim Öztürk-Muhammed Yaman-Mehmet Yunus Yürük-Ahmet Kuşlu-Necati Ustaoğlu-Halil İbrahim Dündar-Mevlüt Sencar-Ahmet Özkaya-MustafA Zorlu-Hasan Arslan-Muhammet Hamidullah Fidan-İsmail Öztürk-Naim Tokaç-Osman Nuri Güner.

Önünüze serdiğimiz dört Partinin belediye başkan ile kontenjan ve meclis üyesi adaylarının yer aldığı bu listelerin içinden, kendi çıkarlarına çalışmış ve kazanmaları halinde yine kendi çıkarları için çalışacak insanların yer aldığı kara parayla hazırlanmış listeleri elinizin tersiyle iterek, yerine memleketin ve milletin hayrına çalışmış ve bundan sonrada çalışacak doğru ve dürüst insanların yer aldığı en uygun partiyi ve listesini seçerek yıllar sonrada olsa, Ünye kazansın diyor, saygılar sunuyorum.
Ahmet Yenin
Bu Sefer Kara Para, Kazanmasın.!

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank