content

ikradan-mahyaya-aydinlanma

07 Mar

Ayataç Durak’a Mertçe Tavsiyemdir!

Sevgili Dostlar, Eski Türkiye Belediyeler Birliği ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç DURAK,  yıllarca sustu susutu susutu bir konuştu pir konuştu tam meydanlara çıkmaya hazırlanırken, daha ısınma turları devam ederken ani ve şok bir kararla MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ADANA ŞEHREMİNİ ADAYI HÜSEYİN SÖZLÜ ADINA YARIŞTAN ÇEKİLDİ..

Tamda Adana’da seçimlere bir hava gelmişken, Aytaç DURAK sevenleri sokaklara çıkmaya hazırlanırken, bütün partilerde bir Aytaç DURAK travması yaşanırken, neyi nerede, ne zaman söyleyeceği asla kestirilemeyen, Şeytan’a pabucu tersinden giydiren TİLKİNİN SİYASET MANİFESTOSU Herkesi şaşırttı.

Kortu mu?

Çekindi mi?

Vahiy mi aldı?

Kabus mu gördü?

Kazanamayacağını mı anladı?

Neyin pazarlığını yaptı?

Hangi taahhütleri aldı?

Bütün bunların cevabı yok!... diye düşünürken Sayın Durak’ı saat dün saat 15:40’da aradım. Dedim başkanım neden yarıştan çekildiniz? Dedi ki, “Bunun tek cevabı var. Oyları bölmek istemedim o kadar.” Tamam deyip telefonu kapatacakken dedi ki; duydum ki Zihni Bey yarın Milliyetçi Hareket Partisinin rozetini takacakmış kesinlikle bende istifamı veririm!”

Buyur buradan yak!

Ya Başkan madem öyle neden destek vereceğini söylediniz?

Kimin nereye geçeğinden size ne?

Üstelik Sayın Zihni ALDIRMAZ kırk yıllık arkadaşınız, bununla gurur duy.

Bence bu egosentrik tavrınız artık kabak tadı vermeye başladı.

Yıllarca belediyeye partizanlığı sokmayan ve herkesimden insanlarla çalışmayı şiar edinen Aytaç DURAK, belediyecilik hizmetlerinin itici motoru yani dinamosudur.

İNSAN odaklı olmaya ve İNSAN sevgisini paylaşmaya bu noktada örnek davranışlar sergilemeye devam etmelidir. Diye düşünüyorum.

Sevgili arkadaşı Mimar Zihni ALDIRMAZ’ın dönemindeki Adana, özelliklede  kendi eseri olan Kuzey Adana, şimdiki Çukurova, kendine özgü sosyal yaşamı, kültürel açılımı, doğal zenginlikleri, Seyhan Baraj Gölü kıyılarının yemyeşil doğal dokusuyla kentsel ve sosyo kültürel değişime ve dönüşüme örnek gösterilecek bir belediyecilik hizmetine kavuşmuştur.

Geçmiş yıllardaki bir Aytaç DURAK söylemiyle devam edelim: Çağdaş belediyecilik ya da daha geniş anlamda kamu yönetimi anlayışının en bariz, en belirgin özelliği hesap verebilirlik niteliğidir.

Ben 20 yıldır yönetiminde bulunduğum bu kentin insanlarına zaman zaman yapmış olduğum tüm basın toplantılarında saydam, eşitlikçi, hatta daha da ileriye gideyim sosyal demokrat belediyecilik anlayışını uygulamış, oyunu aldığım, vergilerini topladığım yurttaşlarımın hepsine hesabımı en ince teferruatına kadar vermişimdir.

Beni ancak onlar görevden alabilir.” Madem öyle!

Sayın Başkan, uzlaşıcı, sağlam, beyefendi kişiliğinle soylu bir çıkış sergilediniz, bağımsız aday oldun, gerekli mesajını verdin, daha sonra döndün ani bir kararla Sayın SÖZLÜ’yü destekleyeceğini söyledin. Artık burada dur! Misyonuna ve şanına yakışanı yap! Size yakışan budur.

Mertçe Söylüyorum size sözünüzün yani Sözlü’nün arkasında durmak yakışır.

İnşallah bu önümüzdeki yerel seçimlerde ADANA “01” plakanın sahibi olarak, Türkiye’nin ve dünyanın bir numaralı gündemine oturacaktır.

yukselmertoglu@hotmail.com

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank