content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

30 Kas

Akdeniz, Karadeniz!

Saygıdeğer okurlar ve sorumluluk duygusu ile yaşamını idame ettiren insanlar. Hiç çalışan insanla çalışmayan insan bir olur mu? Haklı olarak olmaz diyorsunuz. Evet, bizde sizinle aynı düşünüyoruz ve olmaz, tabi ki olmayacak diyoruz. Akıl izan sahibi çalışan her insan mesainin başlama saatiyle işine işyerine adam gibi gider. Kendisine verilen görevi adam gibi yaparak bileğinin hakkıyla kazanıp mesaisini tamamladıktan sonra akşam evine, çoluğunun çocuğunun içersine huzur ve güvenle döner.
Hayatın her alanında olması gereken budur. Ancak, her ne hikmetse insanlarımızın büyük bir çoğunluğu günümüze kadar kısa zamanda rahata nasıl ve ne şekilde bir yol izlersem kavuşurum düşüncesinden hareketle rüzgâra karşı yelken açanların peşinden gitmeyi yeğlediği için hayatın her alanda birçok zorlukla karşılaşmaktadırlar.
Bugün geçmişe oranla aziz milletimizin hasletleri ülkemizin belli başlı bazı bölgelerinde birer birer vuku bulurken, her nedense bizim bölgemizde halen “eski hamam eski tas “misali uygulamalar devam etmektedir. Özel ziyaretlerimiz esnasındaki gözlemlerimde bu çifte standardı bizzat yaşadığım içim hem sevindim hem de üzüldüm. Niçin derseniz! Bal Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Azmi Yıldız’ın Ünye’li olması sayesinde basın danışmanı ve özel kalem Müdürü olarak görevlendirilmemden son derece memnu ve mutlu oldum.
Basın Danışmanı ve Özel kalem müdürü olarak Genel merkezin üyesi olan (80) adet birlikten bazılarına Kasım ayı içerisinde yaptığımız nezaket ziyaretleri esnasında birçok Tarım ve Gıda Fuarlarına( Adana- Kayseri-Ankara-Isparta-Antalya) katılarak Valilik, Belediye ve Tarım İl, ilçe müdürlüklerini ziyaret ettik. Bu özel nezaket ziyaretlerimiz sırasında o bölge insanlarıyla, seçilmiş ve atanmış çalışkan insanları gördükçe ülkem ve insanlarım adına onur ve gurur duydum. Ancak bölgemiz adına üzüldüm.
Yukarıda saydığım kurum ve kuruluşlarda görevli yetkilileri ziyaret eder iken, art arda açılan devlet kapılarından bizim bölgemizde örneğin İl ve ilçe tarım müdürlükleriyle Ziraat Bankası Şube Müdürlüklerinin mukayese edilmelerinin dahi mümkün olmadığını Genel Başkan Azmi Yıldız’ın ağzından üzülerek öğrendim. Şimdi sizlere soruyorum. Bölgeler arasında alenen görülen ve yaşanan bu çifte standardı kim bizlere ve rızkı için dağı taşı kendisine mesken edinmiş cefakâr arıcılarımıza nasıl anlatabilir diyor saygılar sunuyorum.
Ahmet Yenin
Akdeniz, Karadeniz!

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank