content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

02 Oca

Yeni Yılda Yeni Hedefler

Bilindiği gibi 2012 yılında, kurucu derneklerin çatısı altında toplandığı federasyonumuzun yapısı oluşturulmaya başlandı. 2013 Ocak ayında katılacak derneklerle birlikte, federasyonumuz Türkiye'de önemli bir konuma gelecektir. Hedefimiz yeni yılda, tüm illerdeki teşkilatlanmamızın tamamlanmasıdır.
 
Yılın son Yönetim Kurulu toplantısında, 2013 yılı için yapılacak projeler ve faaliyetler ele alındı. Bu projeler Türkiye'de önemli alanları kapsamaktadır. Söz konusu projeler hakkında bilgiyi, tüm detaylar tamamlanıp ilgili kurumlara sunulduğu takdirde açıklanacaktır. Çok ilgi çekici konuları kapsayan bu bu projelerde, tüm derneklerle el birliği içinde çalışmalar yapılacaktır.
 
Federasyonumuzun yeni yılda planladığı faaliyetlere kısaca değinirsek; öncelikle tüm dernek üyelerimizin sorunlarını gerek hukuksal, gerekse sosyal açıdan çözmeye çalışacak olan Üye Danışma Kurulundan söze başlamak gerekir.
 
Bilinçli Üye sloganıyla faaliyette bulunacak olan kurul, bankacılık sektöründen tüketici haklarına, hasta haklarından hukuksal mücadeleye kadar her alanda üyelerimizi bilinçlendirmek için çalışacaktır. Üyelerimizin bireysel tüm sorunlarıyla ilgilenerek, sorunlarını çözme ve yönlendirme görevi üstlenecek olan kurul, sosyal hayatta üyelerin yalnız kalmamasını sağlayacaktır.

Bilindiği gibi sosyal hayatta herkesin, ayrınıtısını bilemediği, ilgilenemediği, zamanını ayırıp da kendi hakkının peşine düşemediği bir çok olaylarla karşılaşmaktadır. Özellikle bankacılık sektöründe haksızlığa uğrayıp da hakkını aramayan yok gibidir. Biz de üyelerimizi bu tür durumlarda yalnız bırakmayarak onların mağduriyetini giderici çalışmalar içinde olacağız.

Sadece bu alanda değil, sosyal hayatın her alanında, üyelerimize yardımcı olacak tüm faaliyetlerin içinde olmaya gayret edeceğiz. Bunu amblemlerimizde de yer alan ilkemiz doğrultusunda yani 'kalkınmada birlik' ilkesi doğrultusunda yerine getirmeye çaba harcayacağız. Toplumsal kalkınma her alanda biliği gerektirmektedir. Bu nedenle öncelikle, üyelerimizin sorunlarını çözmek için birlik içinde olmalıyız.

Yeni yılda planlanan diğer faaliyetlerimizden birisi, derneklerimizin kurulduğu illeri ziyaret ederek, o bölgeyi tanımak ve yapılacak projeleri belirlemek. Her ilde kalkınma projeleri hedefi ile yola çıkacak olan federasyonumuz, dernek üyelerimizin kültürel sosyal ve kalkınma alanında destek olacak çalışmalar içinde olacaktır.

Diğer yandan sadece Türkiye'de değil, insanlarımızın yaşadığı diğer ülkelerde de teşkilatlanmayı şart görmekteyiz. Diğer ülkelerde yaşayan insanlarımızla da güç birliği içinde çalışmalar yapmak gayesinde olan federasyonumuz, her alanda birliktelik ilkesini Türkiye'nin sınırları dışına taşıyacaktır.

Yeni yılda başarılı çalışmalar yaparak, tüm üyelerimizle birlikte yeni hedeflerde buluşmayı diliyorum.

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank