content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

26 Ara

Yeni Yazarlar ve Yazı Takipleri

Merhaba Bilgi Dostları;

Gün geçtikçe büyüyen bir kadro ile, okuyucularımıza ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 'Alanlarında en iyileri' sizlerle buluşturmak için çabalarımız devam etmektedir. İşte bu hafta aramıza katılan, İzmir Büyükşehir BelediyeEski  Başkanı, Aksiyon ve Düşün insanı, Dr. Burhan ÖZFATURA aramıza katılmıştır. Değerli siyaset adamı Sayın ÖZFATURA babacan tavrı ve sağduyulu kalemiyle bizlere çok şey katacaktır.

Yıllardır aile hayatına katkılarıyla tanınan Psikolog ve Psikiyatrist danışman Nazlı ÖZBURUN ve Sosyolog ve Televizyon Programcısı Yusuf Özkan ÖZBURUN çiftinin derin ve kendine özgü yazılarıyla gazetemize ve toplumumuza katkıları büyük olacaktır / olmaktadır.  Bu vesile ile aramıza yeni katılan diğer güzide yazarlarımıza da hoşgeldiniz diyoruz.

Sayın Bilgi Ağı Yazarlarımız!

Sizlerden önemli bir ricamız olacaktır. Bundan sonra her yazarımızın hem kendi yazısını hem de o gün yayınlanan diğer yazarlarımızın yazılarını elden geldiğince tıklanmasını istirham ediyoruz. Bu hem kendiniz, hem de gazetemiz için önem bir katkı olacaktır. Gazetemize eklenen her yazının özel bir değeri vardır. Takdir edersiniz ki, gündem ağırlıklı olmayan yazılmış yazıların eskisi yenisi olmaz.

İnternet, paylaşımın en kolay ve kısa yoludur. Bizler yazılarınızı okuyucularımızla interaktif ortamda ulaştırırken, sizler de yazılarınızı eklerken daha hassas olmanızı özellikle kaydetmeden önce mutlak surette önizleme tuşuna basmanızı rica ediyoruz. Çünkü çoğu zaman, yazı başlıkları alt sayfaya geçtiğinden ana sayfa biçim bozuklukları ortaya çıkmaktadır.

Bizler Bilgi Ağı ailesi olarak internetin gökkuşağıyız. Bu çeşitlilik ve interaktiviteyi daha güçlü hale getirmek için, bizler de, sizlere msn üzerinden de destek sunmaktayız. Bu vesile ile, online destek adresimizi tekrarlamak istiyorum.

Online Destek: online@bilgiagi.net

Not: 2011 yılından itibaren yoğun yazar talepleri / müracaatları nedeniyle yeni yazarların başlatılması ayda bir  programlı olarak gerçekleştirilecektir.

Bilgilerinizi istirham ederiz.

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

2 Kere Cevaplanmış to “Yeni Yazarlar ve Yazı Takipleri”

  1. 1
    Hacer ATEŞ Says:

    Doğru söylüyorsunuz Aysun Hanım. Gazete mensuplarından olarak bu çağrının herkese ulaşmasını temenni ederim. Basımdan net gazeteciliğine doğru bir gidiş gösterilmektedir çağımızda ve bizler de bunun layığını en iyi bir biçimde yerine getirmekle mükellefiz. Yazı ve bilgilendirme için Sayın Aysun Hanım'a teşekkürlerimizi sunuyorum.

  2. 2
    Mballı Says:

    Evet Sayın Editörümüze kulak verelim Lütfen..
    yazarportal ailesi kalitesi ile internette ayrıcalıklıdır..
    Sayın site yöneticilerimize ve Yazar Dostlara Selam ve Sevgilerimle...



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank