content

28 May

Yeni Bir Münafık Türü Üretildi

Gülen'in sahneye sürülme süreci ile NATO'nun ülkemizdeki etkinlik süreci aynı zamanlara denk gelir. Devlete sahiplenme zamanları 1975'lere kadar uzansa da; 80 darbesi, 28 Şubat en çok Gülen'e yarar.

Ergenekon türü davalar sürecinde ise ciddi miktarda devlet sırrına erişen bu yapının en büyük zararı ne devlete olmuştur, ne de kodeslere tıktığı eski devletin sahiplerine.

Asıl darbe, İslam davasına ve halka vuruldu. Halen de derdini dinleyen birilerini bulamayan işçi, memur, tüccar ve bilcümle aile yapımızadır. Güven yok edilmiş, yeni bir münafık türü üretilmiştir. Üstelik nükleer bombadan daha tehlikeli bir münafıklık

Bunlar farklı kimliklerde gizlenerek korunma konusunda tahminlerden çok daha öte bir kabiliyete sahipler. Basit bir örnek ama eskiden başka bir yayın organına yerleştirmek istediği elemanlarını işten atmış gibi yapıp, aleyhinde çeşitli tezviratlar yaparak başka yayın organlarının içine yerleştirirdi. Şimdi de elemanlarını başka kılıklara sokarak AK Parti başta olmak üzere siyasi partiler, dernekler, cemaatler ve devletin içine nüfuz etmeyi sürdürüyorlar.

Bir bakıyorsunuz, FETÖ'ye tapan biri bir kurumun başına getirilmiş. Bakanlar, milletvekilleri bu FETÖ'cüyü canla başla savunuyor. ‘Acaba mı' bile deme ihtiyacı hissetmiyorlar. Bunun nedeni, bu tarafın (feraset zaten yok da) basiretsizliği, karşı tarafın ise iblisi yöntem konusundaki maharetinden kaynaklanıyor.

Geçen gün bir maliye müfettişi ile görüştüm. 2011'den bu yana kendisine kusturulan kanı anlattı belgeleriyle. Dayanılır şey değil. Olup biten karşısında ailesi bile bundan şüphelenir olmuş. Üstelik kendini ne bakan dinliyor, ne de kurullar. Öylesine etkinler ki şimdi, işten atıyorlar, bizimkiler de seyrediyor. Bir Marko Paşa bulda anlat derdini.

Bu müfettişin söylediklerini teyit için aradıklarım da anlatılanları doğrulamakla kalmayıp, ‘Son bir yılda yaptıklarını anlatsak inanmazsınız. Milletin anasından emdiğimizi burnumuzdan getirmeye devam ediyorlar' dediler.

Çeşitli kamu çalışanları ile konuşunca, bir dokunup bin ah duyuluyor.

Hayatını mahvettikleri bir dostum var. O gün şehirde olmadığı ispat edilen arabasına sanki şehirdeymiş gibi bir saat içinde onlarca faklı polis tarafından onlarca kez farklı

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank